Ladythai

Seuraavat Ladythai peruskurssit

Ladythaissa ei järjestetä peruskursseja. Ladythaitunteihin osallistuakseen suoritetaan ensin joko kickboxing – tai thaiboxing -peruskurssi, jonka jälkeen voi osallistua ladythai -tunneille.

LADYTHAI – TEHOKASTA KUNTOILUA NAISILLE

Ladythai sopii kaiken ikäisille, ennakkoluulottomille ja kovasta kuntoilusta pitäville naisille. Thainyrkkeilystä muokattu aerobinen ja tehokkaasti rasvaa polttava kuntoilumuoto, jossa tekniikat tulevat thainyrkkeilystä, mutta kontaktia ei oteta kuin potkutyynyihin ja säkkeihin.

Tässä vauhdikkaassa kuntoilumuodossa kaloreja on laskettu palavan 60 min tunnilla jopa reilut 1000 kcal, joka on huomattavasti enemmän kuin perinteisimmillä harjoitusmuodoilla (kuntosali, uinti, juoksu, aerobic, jne.) johtuen mm. isojen jalkalihasten käytöstä potkuja tehdessä.

LADYTHAIN JUURET THAIBOXINGISSA

Ladythai on saanut alkunsa 90-luvulla yhdysvalloista perinteisestä thainyrkkeilystä, jättämällä kaikki kovat ottelutekniikat pois ja lisäämällä välineharjoittelua (säkit, potku- ja lyöntityynyt, hyppynarut, jne.) sekä reippaita lihaskuntoliikkeitä ja vauhdikkaalla musiikilla höystettynä.

Lajin monipuolisuus ja tehokkuus on saanut eri puolilla maailmaa kymmenettuhannet naiset innostumaan lajista, uskaliaimmat ovat siirtyneet jopa ottelemaan thainyrkkeily- ja potkunyrkkeilykilpailuihin menestyksekkäästi.

TASOASTEET

Ei tasoasteita.

KENELLE LADYTHAI SOVELTUU

Ladythai sopii kaiken ikäisille naisille reippaaksi kamppailu- ja kuntoiluharrastukseksi.

LADYTHAIN ALOITTAMINEN

Ladythaissa ei järjestetä peruskursseja. Ladythaitunteihin osallistuakseen suoritetaan ensin joko kickboxing – tai thaiboxing –peruskurssi, jonka jälkeen voi osallistua ladythai- tunneille.

VARUSTEET

Sisäliikunta-asu ja paljain jaloin. Omat nyrkkeilyhanskat ja suojat, jos on.

Kouluttajat

  • Björklund Heidi
  • Vargman Ari
Ylös