Combat Academy

COMBAT ACADEMY OF FINLAND – MESTAREIDEN VALMENTAJA

Combat Academy of Finland on vuonna 1993 Helsingissä perustettu taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien opetukseen erikoistunut Akatemia.

Vuosittain opetukseen osallistuu n. 1000 aktiiviharjoittelijaa n. 1500 ohjatulla harjoitustunnilla, joista kertyy n. 45 000 harjoituskäyntikertaa. Opetukseen on osallistunut vuodesta 1993 alkaen yli 12 000 oppilasta yli 600 perus- ja jatkokurssilla.

Kansallista ja kansainvälistä huippua edustavat opettajat tarjoavat aloittelijoille ja ammattilaisille alan viimeisintä tietotaitoa ja opetusta.

Monipuolinen lajivalikoima

kickboxing (potkunyrkkeily), thaiboxing (thainyrkkeily), krav maga, ladythai, kuntonyrkkeily, wing tsun, escrima, brasilian ju jutsu ja vapaaottelu.

Parhaina urheilusaavutuksina yli 10 amatööri- ja ammattilaisten maailmanmestaruutta sekä lukematon määrä EM-, PM- ja SM- mitaleita eri kamppailu-urheilulajeissa.

Combat Academy toimii virallisten ja tunnustettujen kansallisten ja kansainvälisten lajiliittojen alaisena (Suomen Potkunyrkkeilyliitto, Suomen Muay Thailiitto, Pohjolan Krav Maga Itsepuolustus-liitto, Euroopan Krav Maga Liitto (FEKM-RD) ja Suomen Brasilialaisen Ju Jutsun Liitto).

Nykyaikaiset harjoituskeskukset sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Myyrmäessä

Nykyaikaiset ja tasokkkaat kamppailulajikeskukset tarjoavat vaativammallekin lajien harrastajalle viihtyisät puitteet.  joista löytyy mm. tatamisalit, toiminnalliset salit, toimisto ja varustemyymälät sekä alan viimeisin välineistö ja pukuhuoneet.

Sörnäinen, Helsinki

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
(150 m Sörnäisten metroasemalta)
Puh. 050 433 2353

Myyrmäki, Vantaa

Liesikuja 7 (käynti Tuurakujan puolelta)
01600 Vantaa
(100 m juna-asemalta)
Puh. 050 533 2313

HARJOITTELUN ALOITTAMINEN

Parhaiten toimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla peruskurssille. Jos peruskurssi on jo suoritettu, voit tulla mukaan vanhana jäsenenä.

HENKILÖTIEDOT

Peruskursseille ilmoittautuneet täyttävät henkilötietokaavakkeen, jonka voi täyttää valmiiksi ilmoittautumisen yhteydessä netissä tai sen saa salin toimistosta. Kaavake allekirjoitetaan ja palautetaan toimistoon. Alaikäiset vievät kaavakkeen huoltajan allekirjoitettavaksi kotiin ja palauttavat sen huoltajan allekirjoituksella vasrustettuna seuraavalla kerralla.

PERUSKURSSI

Uuden lajin aloittaminen alkaa aina peruskurssilla; kesto n. 6 viikkoa; harjoituksia viikossa kaksi (2); yhden harjoituksen kesto n. 60-75 minuuttia.

Ilmoittautua voit sähköisesti tai käymällä henkilökohtaisesti salin toimistossa. Puhelimitse saat lisätietoa salin aukioloaikoina. Peruskursseille voi ilmoittautua myös kurssin alettua ensimmäiset kaksi viikkoa, mikäli kurssilla on tilaa.

Peruskurssilla

– ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajista tai erityisen hyvää pohjakuntoa; kurssi on tarkoitettu aloittelijoille
– ei tarvita sisäliikunta-asun lisäksi mitään muita varusteita tai välineitä
– harjoitellaan kullekin lajille ominaisia harjoitteita ohjatusti
– kurssin viimeisellä tunnilla tarkistetaan, että tekniikat ovat hallussa ja harjoittelijat voivat jatkaa harjoitteluaan seuraavan tason ryhmässä

MAGNEETTIKORTTI – 10 €

Jokainen lunastaa välittömästi itselleen kulkukortin salin toimistosta (käteispantti 10 euroa; maksu palautetaan kortin palauttamisen yhteydessä kun henkilö lopettaa harjoittelun kokonaan). Kulkukortilla voi osallistua sekä Sörnäisten että Myyrmäen harjoituksiin. Kortti on leimattava jokaisen harjoituksen alussa ennen harjoitukseen osallistumista; tulostunut kuitti annetaan ohjaajalle tunnin alussa. Ilman kuittia ei voi osallistua tunnille.

PERUSKURSSIN JÄLKEEN

Harjoittelu tapahtuu ohjatusti lajin mukaisessa tasoryhmässä. Jatkomaksu (1 kk, 8 kk, 14 kk, 24 kk) oikeuttaa käymään kaikissa oman tason harjoituksissa molemmilla saleilla kaikissa lajeissa, joista jäsen on suorittanut peruskurssin meillä tai muualla.

HARJOITUSASUT JA VARUSTEET PERUSKURSSIN JÄLKEEN

Harrastusta jatkettaessa jokainen hankkii lajiin kuuluvan harjoitteluasun, joka on kuhunkin lajiin tarkoitettu (lajietiketti). Myös varusteita (hanskoja, säärisuojia ym.) tarvitaan jatkoharjoittelussa, jotta harjoittelu olisi mielekästä ja lajille ominaista.

Ylös