Ajankohtaista

Naisten itsepuolustuskurssi I la 29.10. klo 13-16 Sörnäinen

23.10.2022 | Yleinen

LA 29.10.2022 (FEKM Krav Maga -opettajat)
Aika: klo 13.00-16.00
Kurssin sisältö: Naisten itsepuolustus I -kurssi (3 h) on kaiken ikäisille naisille tarkoitettu avoin turvallisuuskurssi, jossa opetetaan uhka- ja väkivaltatilanteidentilanteiden ennakointia ja välttämistä sekä harjoitellaan tehokkaita ja helposti omaksuttavia itsepuolustustekniikoita.
Kurssi soveltuu erityisesti
palvelu-, hoito-, hoiva-, sosiaali-, nuoriso-, opetus-, matkailu-, ravintola- ja turvallisuus-alalla työskenteleville sekä yksin liikkuville ja matkustaville naisille.
Kurssin ikäraja on 14- vuotta (K-14).

Kurssin ohjelma: tiedostaa naisiin kohdistuvat uhka- ja väkivaltatilanteet, tilanteiden välttäminen ja ennakointi, puhuttaminen ja käskyttäminen, stressireaktiot uhkatilanteessa, avun hälyttäminen ja jälkitoiminta, etäisyystekniikat, otteista ja kuristuksista vapautuminen, maassa puolustautuminen, lyöntien ja potkujen torjunta, Rikoslaki (RL 4:4 Hätävarjelu).

Pääsyvaatimus: Kurssi sopii kaikille naisille, jolla ei ole aikaisempaa taustaa tai kokemusta itsepuolustuksesta. Kurssin ikäraja on 14- vuotta (K-14).

Kurssin opetus perustuu kansainväliseen ja arvostettuun FEKM Krav Maga -itsepuolustusjärjestelmään (FEKM-RD) ja
itsepuolustuksen yleisiin koulutusmenetelmiin
.
Kurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua muilla erikois- tai peruskursseilla. Muista kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.

Varustus: sisäliikunta-asu ja -varusteet (sisäjalkineet/tai paljain jaloin, muistiinpanovälineet)
Hinta: 46 euroa (-20% saman perheen jäsenille) (Combatin ja PKMI:n jäsenet 32 euroa)
Paikka: Combat Academy of Finland (Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki)
Ilmoittautuminen: http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon
Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

Ylös