Ajankohtaista

COMBATIN THAINYRKKEILIJÄT HYVINKÄÄN SALIKISOISSA LA 8.10.2022

12.10.2022 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin thai- ja potkunyrkkeilyjoukkue osallistui viime lauantainan 8.10.2022 Hyvinkään RNC Sportilla pidettyihin thainyrkkeilyn salikilpailuihin.

Combat Academy of Finlandin joukkueessa ottelivat sarjoissa (C/C1) -67 kg Anni Taavela ja Janette Nyman, -91 kg Joonas Jaakkola, +91 kg Leorand Fazli ja -81 kg Humam Alrashedi.

Ensimmäisenä kehään nousi alle -67 kg sarjassa Anni, jolle tämä oli toinen ottelu uralla. Annia vastaan asettui vähän pidempi helsinkiläinen, joka sai poimittua ensimmäisessä ja toisessa erässä hieman enemmän pisteitä muutamilla potkuilla. Annilta väliin hyviä lyöntejä, joiden seurauksena vastustajan kulmassa paikkailtiin verta vuotavaa nenää jo ensimmäisen erän jälkeen.
Kolmannessa erässä Anni lisäsi selkeästi vauhtia ja vastustaja joutui välillä puolustuskannalle Annin hyökkäyksien edessä. Harmittava pistetappio Annille, mutta hyvää kokemusta tulevia koitoksia varten.

Combatin toisessa ottelussa Janette kohtasi Jyväskylän naisen alle -67 kg sarjassa, myös Janetelle tämä oli uran toinen ottelu.
Janette aloitti ensimmäisestä erästä alkaen vahvan hyökkäyksen lyönneillä ja potkuilla, joihin Jyväskylän neito ei ehtinyt millään mukaan. Janette jatkoi omaa pommitusta kaksi ensimmäistä erää lähes taukoamatta, väliin muutama kyynärpää ja taas mentiin. Kolmannessa erässä Janette vähän hiljensi vauhtia ja varmisteli pistevoittoa aina silloin tällöin tehdyillä hyvillä hyökkäyksillä.
Ottelun voitto Janetelle täysin pistein ja samalla hyvää kokemusta tuleviin otteluihin.

Kolmannessa ottelussa nuori (17 v.) Joonas kohtasi Porvoon ottelijan alle -91 kg sarjassa.
Joonas aloitti vahvasti heti ensimmäisessä erässä vieden erän selvästi nimiinsä. Toisessa erässä alkoi ensimmäistä ottelua käyvän Joonaksen vauhti hiipumaan ja vastustaja sai ensimmäisen erän tappion jälkeen käännettyä ottelun kulun omaan kulmaan. Joonakselta kovaa taistelua kolmannen erän loppuun, mutta pistevoitto vastustajan kulmaan tällä kertaa. Joonakselle mukaan hyvää kokemusta tulevia kisoja ajatellen.

Neljäs ottelu käytiin täysin Leon (Leorand) ehdoin yli +91 kg sarjassa, Porvoon ottelija oli joka osa-alueelle muutaman askeleen jäljessä. Leolta hienoja kaatoja ja hämäyksiä, jotka toimivat kaikki kolme erää hienosti.
Ottelun voitto kaikin pistein Leolle ja hyvää kokemusta seuraaviin koitoksiin.

Combat Academy of Finlandin viimeinen, eli viides ottelu käytiin viime vuoden thainyrkkeilyn SM I:n tahtiin alle -81 kg sarjassa, kun Humam tykitti kaikki kolme erää Muay Triben ottelijaa. Humamilta hyviä hämäyksiä, kaatoja ja korkeita potkuja päähän ja leukaan, rentoa tekemistä ja ottelun lopputuloksesta ei ollut epäselvää kolmen vauhdikkaan erän jälkeen. Humamille hyvää kokemusta tulevia thainyrkkeilyn 2022 SM -kilpailuita ajatellen, jotka pidetään reilun viikon kuluttua Pajulahdessa.

Takana taas kerran mahtava kisapäivä, hienoja voittoja ja hyvää kokemusta koko joukkueelle!
Onnittelut voittajille, kaikille ottelijoille ja kulmassa/lämmittelyissä apuna häärineille valmentajille ja kavereille!

Kiitos kisoissa ja kotikatsomoissa kannustaneille faneille! Jarille ja Sannalle Iso Kiitos kuvista!

Ylös