Ajankohtaista

COMBATIN JENNIKALLE JA HUMAMILLE THAINYRKKEILYN 2022 SM-KULTAA PAJULAHDESSA 23.10.2022

24.10.2022 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Thainyrkkeilyn 2022 SM-joukkue kutistui viime tipassa kolmeen (3) ottelijaan, mutta tästä huolimatta viikonloppuna 21.-23.10.2022 Lahden Pajulahdessa mentiin täysin suunnitelmien mukaan.

Combat Academy of Finlandin naisten alle -75 kg sarjassa Jennika Vainio iski keskeytyksellä ottelun toisessa erässä alle -75 kg sarjan SM-kultaa. Miesten alle -75 kg sarjassa Humam Alrashedi potki vastaavasti heti ensimmäisessä erässä vastustajan sairaalakuntoon ja Humamille kaulaan alle -75 kg sarjan SM-kulta.
Joukkueen kolmas mitali iskettiin miesten alle -91 kg sarjassa, jossa Joonas Jaakkolalle finaalissa SM-hopeaa. Harmittavasti Joonakselle ei löytynyt näissä karkeloissa nuorten sarjaan ottelua alle -91 kg sarjaan, joten Joonas otteli tällä kertaa SM-hopeansa miehekkäästi miesten sarjassa.

Jennikan ja Humamin listaan lisättiin kaksi voitettua ottelua viikonlopulle; finaalit menivät myös keskeytykseen mestareiden kovassa kyydissä. Molemmilla on ollut hyvä harjoitusputki päällä jo pidemmän aikaa, vähän vielä hienosäätöä ja kohti uusia seikkailuita.
Normaalilla joukkueella (6-8 ottelijaa) olisimme olleet taas kerran näiden kisojen paras joukkue, tosin kaksi (2) SM-kultaa ja yksi (1) SM-hopea kolmella (3) ottelijalla on todella kova suoritus, ottaen huomioon, että saman määrän mitaleita saivat joukkueet, joissa oli 3-4 kertaa enemmän ottelijoita. Osalle mestaruus tuli jopa ilman ottelua tai voitot jaettiin saman salin kesken.
Monessa asiassa laatu korvaa määrän, niin myös meillä Combat Academy of Finlandin joukkueessa!

Onnittelut Mestareille! Kiitos Joukueelle, Huoltojoukoille, Treenikavereille, Faneille ja Sannalle hyvistä kuvista!

 

Ylös