Ajankohtaista

COMBATILLA PIDETTIIN PKMI KRAV MAGA SYYSLEIRI 1/2023 (23.9.2023)

15.10.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandilla Sörnäisten salilla järjestettiin la 23.9.2023 PKMI krav maga syysleiri 1/2023, johon osallistui reipas joukko FEKM krav maga oppilaita ja ohjaajia eri puolilta Suomea.

PKMI Krav Maga Pietarsaaren perinteinen kesäleiriä jäi tänä vuonna harmittavasti väliin, mutta sen korvaajana pidetään kaksi yhden päivän syysleiriä: ensimmäinen 23.9.2023 ja toinen muutaman viikon kuluttua 28.10.2023.

Molemmilla syysleireillä käydään läpi kaikkia FEKM krav magan osa-alueita (
siviili-, viranomais- ja sotilastekniikoita) varsin kattavasti. Leiriohjelmassa vyökoetekniikoiden viimeisimmät päivitykset (pysytyssä ja maassa), lisäksi harjoitellaan soveltavia mattotekniikoita, VIP-tekniikoita, kätketyn ampuma-aseen ja veitsen torjuntaa, lähitaistelu- ja sotilastekniikoita, stressireaktioita ja paljon muuta.
Leirien ohjelmassa on otettu huomioon kasvava ryöstö- ja katuväkivalta, rikollisten mukana kantamat aseet (terä-, lyömä- ja ampuma-aseet) ja näitä vastaan toimiminen erilaisissa uhka- ja väkivaltatilanteissa.

Leirien opettajina nähdään Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton (PKMI) presidentti Ari Vargman (FEKM krav maga 4. D), varapresidentti Soili Puranen (FEKM krav maga 3. D), tekninen johtaja Juuso Rantala (FEKM krav maga 2. D), Tero Lempinen (FEKM krav maga 1. D) sekä muut PKMI:n opettajat ja ohjaajat.

Syysleirien ohjelma on molemmilla leireillä erilainen; molemmat syysleirit hyväksytään myös PKMI:n vyökoevaatimuksissa kansallisiksi krav maga -leireiksi (PKMI:n passiin merkittynä 1 + 1 päivää).

Combat Academy of Finland ja Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) Kiittää kaikkia leirillä mukana olleita ja ohjaajia mahtavasta FEKM krav maga -syysleiristä!

Seuraava PKMI krav maga -syysleiri 2/2023 pidetään Combat Academy of Finlandin Sörnäisten salilla muutaman viikon kuluttua La 28.10.2023 – Tervetuloa mukaan harjoittelemaan maailman tehokkainta itsepuolustusjärjestelmää!

Suomessa toimiva Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) on Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) alainen, virallinen kansallinen krav maga -liitto Suomessa. Kaikki FEKM/PKMI ohjaajat (vähintään vihreä vyö) ja opettajat (musta vyö) ovat suorittaneet Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) virallisen ohjaaja- ja opettajakoulutuksen hyväksytysti kansainvälisten vaatimusten mukaan (FEKM viralliset diplomit). Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) diplomi takaa ohjaajan ja opettajan korkean tason itsepuolustuksen, voimankäytön ja lähitaistelutekniikan opetukseen.

Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) on maailman suurin ja arvostetuin krav maga organisaatio maailmassa (yli 20 000 jäsentä), jonka toiminta ulottuu lähes jokaiselle mantereelle nimestään huolimatta.

Euroopan Krav Maga-liiton (FEKM) tarjoama FEKM Krav Maga-järjestelmä tarjoaa loistavan kattauksen, kun puhutaan nykyaikaisesta ja tehokkaasta itsepuolustuksesta siviileille, viranomaisten voimankäytöstä tai sotilaiden lähitaistelusta. Krav maga on kiistattomasti maailman tunnetuin itsepuolustus- ja lähitaistelujärjestelmä, joka on aktiivikäytössä eri maiden turvallisuus- ja sotilasviranomaisten keskuudessa.
Alun perin Israelissa kehitetty tehokas ja helposti omaksuttava itsepuolustusjärjestelmä sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille ammattiin, ikään tai taustaan katsomatta.

Viralliset FEKM Krav Maga -lajiliitot löytyvät täältä:
-Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI):
http://www.krav-maga.fi
-Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM):

Accueil

Lisää leirejä ja tapahtumia:
-Combat Academy of Finland: https://www.combat.fi

 

Kuvat: Ari Vargman/ Combat Academy of Finland

Ylös