Ajankohtaista

COMBATIN JENNIKA VAINIOLLE WAKO ITALIAN WORLD CUP -KULTAA 29.9.2023

1.10.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio osallistui kuluneella viikolla WAKO Italian World Cup potkunyrkkeilyturnaukseen Suomen potkunyrkkeilymaajoukkueen mukana.
WAKO Italian World Cup pidetään Italian Jesalossa 28.9. – 1.10.2023.

Jennikan piti kohdata heti torstaina 28.9. sarjan K1 S F +70 kg semifinaaliottelussa Turkki, mutta Turkilaista ei saatu kehään, joten ottelu ja sarjan finaalipaikka Jennikalle luovutuksella (WO).

Sarjan K1 S F +70 kg finaali käytiin eilen perjantaina (29.9., jossa Jennikaa vastaan asettui Slovakian kokenut arvokisakävijä ja maailmanmestari Alexandra Filipova.
Slovakian Alexandra Filipovalta löytyy melkoinen määrä arvokisamitaleita, mm. vuoden 2022 WAKO Pro maailmanmestaruus K1 -70 kg, 2022 World Games hopeaa, 2021 WAKO MM-pronssia ja 3 x WAKO World Cup kultaa Unkarista ja Turkista.

Combat Academy of Finlandin ja Suomen K1 +70 kg sarjan naisten ykkösnyrkki Jennika aloitti ensimmäisen erän varovasti tunnustellen vuoden 2022 WAKO Pro maailmanmestaria Alexandra Filipovaa vastaan. Toiseen erään lähdettäessä Slovakian Filipova oli pistejohdossa, mutta Jennika kiri vahvoilla lyönneillä ja potkuilla Slovakian pistejohdon, ja toisen erän lopussa pisteet olivat suomen kulmassa. Kolmannessa erässä Jennika varmisteli pistejohtonsa, pitäen Slovakian maailmanmestarin otteessa koko viimeisen erän ajan.
Kolmen vauhdikkaan erän jälkeen vuoden 2022 WAKO Pro maailmanmestari Alexandra Filipova joutui tällä kertaa tyytymään Italian World Cup -hopeaan, kun suomalaisen Combat Academy of Finlandin Jennika Vainion käsi nostettiin ylös voiton merkiksi 3-0 pistein.

Combat Academy of Finlandin Jennika Vainiolle 2023 WAKO Italian World Cup K1 +70 kg sarjan kultaa.

Onnittelut Jennikalle mahtavasta voitosta, jonka arvoa nostaa finaalissa kukistettu WAKO Pro maailmanmestari ja kokenut arvokisamitalisti selvin pistein 3-0.
Jennikan kehittyminen on ollut viimeisen vuoden aikana huimaa; Jennika tulee lunastamaan paikkansa ihan lähiaikoina Combat Academy of Finlandin maailmanmestareiden rinnalla.

Combat Academy of Finlandin Jennika ja tuore potkunyrkkeilyn ammattilaisten maailmanmestari Niko Korventaus ovat Suomen kirkkainta kärkeä thai- ja potkunyrkkeilyssä. Jennika ja Niko ovat loistavia esikuvia harrastajille ja kilpailijoille, joiden menestystä seurataan kehässä ja sen ulkopuolella aina ulkomaita myöten.
Menestyksestä huolimatta molemmat ovat pysyneet nöyrinä ja lojaaleina omalle salille ja tiimille, mikä näkyy varmasti tulevaisuudessa myös saavutetuissa EM- ja MM- mitaleissa ja vöissä.
Combat Academy of Finlandilla on yli 30- vuoden historia ja osaaminen mestareiden tekijänä; todisteena osaamisesta yli 10 maailmanmestaruutta ja satoja SM-, PM-, EM- ja MM-mitaleita.

Jennikan lisäksi 2023 WAKO Italian World Cup:n osallistuu 16 muuta suomalaista ottelijaa, joista moni voitti oman sarjansa kultaa.
Onnittelut Kaikille Suomalaisille – reilun kuukauden päästä WAKO:n 2023 MM-kilpailuissa jatketaan kultaisten mitaleiden kahmimista!

Ylös