Ajankohtaista

COMBATIN ARMY -TUNNIT KERÄSIVÄT KOVAKUNTOISEN JOUKON PE 8.9.2023

10.9.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin tämän syksyn ensimmäinen COMBAT ARMY -tunti starttasi Sörnäisten salilla viime perjantaina (8.9.2023).

Tunnilla nähtiin salin täydeltä eri kamppailu- ja itsepuolustuslajien harrastajia, kilpailijoita ja ohjaajia, mm. potkunyrkkeilyn ammattilaisten maailmanmestari Niko Korventaus näytti kovakuntoisia mallisuorituksia.
Tunnin opettajan toimi Heidi Björklund, joka on yksi Suomen menestyksekkäimpiä thainyrkkeilijöitä (SM-, EM- ja MM- mitalisti).

COMBAT ARMY -tunti (45 min) koostuu taistelu- ja kamppailulajien mestareiden oheisharjoittelussa käyttämistä voima-, kestävyys- ja nopeusharjoitteista, joita tehdään kehon omalla painolla ja eri välineillä (mm. kahvakuulat, levypainot, jne.).

COMBAT ARMY -tunti kehittää lihasvoiman ja kestävyyden lisäksi, koordinaatiota, tasapainoa, hapenottokykyä ja ketteryyttä. Monet liikkeet ovat yhdistelmäliikkeitä, jotka harjoittavat samaan aikaan useita eri lihasalueita ja ominaisuuksia.

COMBAT ARMY -tunti sopii kaikille lajitaustaan katsomatta, jotka haluavat haastaa itsensä ja harjoitella kuten maailmanmestarit!

 

Seuraavat COMBAT ARMY -tunnit pidetään Sörnäisten salilla Pe 15.9. klo 19-20 ja Pe 22.9. klo 19-20, mukaan tarvitaan vain sisäliikunta-asu ja juomapullo sekä reipasta mieltä

Tunnille voi osallistua voimassa olevalla sopimuksella ja 10 x kortilla.

TERVETULOA HARJOITTELEMAAN

Ylös