Ajankohtaista

COMBATILLE ARVOKASTA KEHÄKOKEMUSTA ESPOO OPENISTA 10.2.2024

26.2.2024 | Yleinen

Espoon Kehähaiden isännöimä Potkunyrkkeilyn Espoo Open 4 miteltiin lauantaina 10. helmikuuta Espoossa Suomen Kamppailuopiston tiloissa Kaupunkikeskus Lippulaivassa.
Combat Academy of Finlandin potkunyrkkeilyn Espoo Open 4 joukkueessa 10.2.2024 ottelivat sairastumisien vuoksi tällä kertaa vain lupaavat tulokkaat Bogdan Krat K1 -63,5 kg sarjassa ja Sulayman Arya K1 -57 kg sarjassa.

Nuorissa otteleva Bogdan Krat esitteli viime marraskuussa (4.11.2023) Helsinki Open 29 potkunyrkkeilyturnauksen näyttävimmän tyrmäyksen K1 -63,5 kg sarjassa. Bogdanin ottelu ehti vanheta ensimmäisen erän verran, kunnes Bogdanin vasemman jalan kiertopotku tavoitti vastustajan pään, johon heti perään oikea suora ja vasen yläkoukku. Vastustajan valot sammuivat välittömästi, yleisö ei varmasti ehtinyt edes tajuta Bogdanin kolmen tekniikan komboa siihen kuluneen sekunnin aikana.

Sulayman Arya otteli viimeksi 25.11.2023 Hämeenlinna Openissa, jossa kukisti sarjaa painavamman vastustajan pistein 2-1 todella vauhdikkaan ottelun jälkeen. Samassa kilpailussa nähtiin myös Combat Academy of Finlandin kehäuraa aloittelevan Sampo Kolehmaisen toinen ottelu K1 -67 kg sarjassa, jonka Sampo vei meidän kulmaan kolmen kovan erän jälkeen niin ikään pistein 2-1.

Tälläkin kertaa Espoossa molemmat Combat Academy of Finlandin tulevaisuuden lupaukset Bogdan ja Sulayman joutuivat ottelemaan omaa sarjaa ylempänä, koska sopivaa vastustajaa ei löytynyt alemmasta sarjasta. Sarjaa ylempänä ja isompaa vastustajaa vastaan otteleminen ei pitkän päälle ole järkevää, mutta molempien taistelijoiden kotiin viemiseksi lähti iso annos kisakokemusta harmittavasta pistetappiosta huolimatta.

Potkunyrkkeilyn Espoo Open 4:n osallistui yhteensä 63 ottelijaa 22 salilta, joten kilpailut tarjosivat hyvää kokemusta ympäri Suomea saapuneille kilpailijoille.
Kiitokset kehäkulmaan Annille ja Arille, ja hovikuvaaja Jarille loistavista kuvista taas kerran. Kiitos myös kannustustusjoukoille pelipaikalla ja kotikatsomossa.

Kovat ja tasaiset ottelut erottavat jyvät akanoista kaikissa kamppailulajeissa, se on nähty jo moneen kertaan Combat Academy of Finlandin satojen urheilijoiden uran aikana.
Maailmalla taso on 2020 -luvulla aivan käsittämättömän kova lajissa kun lajissa, joten parin helpon ottelun SM- mitalilla ei ole mitään merkitystä maailman parhaiden EM- ja MM-urheilijoiden tullessa vastaan.

Combat Academy of Finlandilla on yli 30 vuoden (1993-2024) osaaminen kamppailu- ja itsepuolustuslajien mestareiden tekijänä. Näiden vuosien aikana olemme pitäneet yli 2000 perus- ja jatkokurssia yli 25 000 harrastajalle. Urheilijamme ovat voittaneet yli 10 ammattilaisten ja amatöörien maailmanmestaruutta sekä satoja SM-, PM-, EM- ja MM- mitaleita.
Viimeisin Jennika Vainion Potkunyrkkeilyn WAKO 2023 MM-hopea Portugalista!

Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

Teksti: Combat Academy of Finland
Kuvat: Jari Mäenpää

Ylös