Ajankohtaista

COMBATIN HELMILLE BJJ NOGI 2024 SM-PRONSSIA LEMPÄÄLÄSTÄ 24.-25.2.2024

28.2.2024 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Brasilian Jujutsun NoGi -joukkue osallistui lajin 2024 SM-kilpailuihin, jotka pidettiin tänä vuonna Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa 24.-25.2.2024.

Combat Academy of Finlandin BJJ NoGi 2024 SM-joukkueessa ottelivat tänä vuonna Helmi Hannus sinivöisten +71,5 kg sarjassa ja Ilkka-Pekka Kiukas valkovöisten -91,5 kg sarjassa.
Combat Academy of Finlandin Ilkka-Pekka vasta aloittelee ottelemista, kun vastaavasti Helmi on kiertänyt kansallisia arvokisoja ja kerännyt mitaleita jo useita vuosia; viime vuodelta Helmillä on palkintokaapissa mm. BJJ NoGi 2023 SM-kultaa.

Combat Academy of Finlandin Helmi urakoi ensimmäisessä värivöiden (sininen) +71,5 kg sarjan ottelussa selvän voiton keskeytyksellä, kun vastustaja taipui ennen täyttä aikaa Helmin takakakuristukseen. Toisessa ottelussa Helmin matka pysähtyi harmittavasti kovan täyden ajan ottelun jälkeen niukkaan kahden pisteen tappioon ja kotiin viemiseksi Helmillä jäi tänä vuonna BJJ NoGi 2024 SM-pronssia; viime vuonna matkaan lähti BJJ NoGi 2023 SM-kultaa.

Combat Academy of Finlandin Ilkka-Pekka Kiukas lähti rohkeasti haastamaan BJJ NoGi 2024 SM-kilpailuihin valkovöisten -91,5 kg sarjassa, ja tällä kertaa matkaan tarttui hyvää SM-kisakokemusta ensimmäisen ottelun harmittavan tappion myötä.

Mikäli kilpaileminen kiinnostaa vähänkin, niin rohkeasti vaan mukaan, koska sarjoja ja painoluokkia löytyy kaikille oman tason mukaan. Jos jää odottamaan, että ensi kerralla olisi 100% valmis, niin näin ei tule tapahtumaan koskaan; aina voi harjoitella enemmän ja kovempaa. Kilpailemaan oppii vain kilpailemalla, kokemuksen myötä myös niitä mitaleita ja mestaruuksia saavutetaan. Kilpailuihin valmistautuminen on varsin helppoa, ensin aloitetaan aktiivinen harjoittelu, joka sisältää reippaasti laji- ja oheisharjoittelua, jonka jälkeen vain ilmoittautuu mukaan itselleen sopiviin kisoihin.

Kiitokset kilpailijoille ja kaikille Combat Academy of Finlandin ihmisille, jotka olivat kannustamassa omaa joukkuetta.

Tuoreelle 2024 NoGi SM-pronssimitalistille Helmille Onnittelut!

Ylös