Ajankohtaista

COMBATIN BRASILIAN JUJUTSUSSA UUSIA VÄRIVÖITÄ JA NATSOJA 29.2.2024 

1.3.2024 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Brasilian Jujutsun ja lukkopainin pääopettaja Joacim ”Jocke” Bergman (black belt 3. dan) myönsi torstaina (29.2.2024) Sörnäisten salilla Brasilian Jujutsun sinisen vyön Velille; lisäksi Joske myönsi myös ison määrän uusia BJJ- natsoja aktiivisille lajin harrastajille ja kilpailijoille.

Combat Academy of Finlandin Brasilian Jujutsussa vyöt ja natsat myönnetään aktiivisesta harjoittelusta ja kilpailemisesta, pelkästään kotona loikomisesta ei palkita ketään. Combat Academy of Finlandin Brasilian Jujutsun ja lukkopainin pääopettaja Jocke tunnetaan vuosikymmenien takaa maamme Brasilian Jujutsun ja Submission Wrestling (NoGi) pioneerina ja arvostettuna opettajana. Jocken kilpailusaavutuksiin kuuluu mm. Submission Wrestlingin (NoGi) Suomen ja Pohjoismaiden mestaruus sekä Brazilian Cup kevyen ja avoimen sarjan pronssia.

Onnittelut sinisestä vyöstä Velille ja BJJ-natsan saaneille mattotaistelijoille!

Ylös