Ajankohtaista

COMBATIN POTKUNYRKKEILIJÄT HÄMEENLINNAN KEHÄSSÄ 11.5.2024

14.5.2024 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin potkunyrkkeilijät osallistuivat 11.5.2024 Hämeenlinna Open 28:aan, jossa nähtiin päivän aikana 15 ottelua aina junioreista aikuisiin.

Combat Academy of Finlandin joukkueessa ottelivat Keijo Keeroja K1 -75 kg sarjassa, Sampo Kolehmainen K1nv -67 kg sarjassa ja junioreissa Emilia Sokko F B K1nv -60 kg sarjassa.

Combat Academy of Finlandin joukkueesta ensimmäisenä ottelukehään (5. ottelu)  nousi Sampo Kolehmainen K1nv  -67 kg sarjassa, vastaan asettui kovakuntoinen Nokian Tommi Pihlajamäki.
Sampo otteli vauhdikkaan ja tasaisen otteluvoiton kolmen erän jälkeen pistein 2-1 Combat Academy of Finlandin kulmaan. Sampolta muutama jälkitilanne vähän tarkemmin ja alapotkujen torjunnat kuntoon, niin jatkossa ottelu tulee kotiin täysin pistein 3-0 .

Combat Academy of Finlandin Keijo Keeroja kohtasi päivän 10:ssä ottelussa Hämeenlinnan (HML KK) oman miehen Aarno Kuusjärven K1 -75 kg sarjassa.
Keijon kehäkokemus näkyi ottelun aikana; hyvä tekeminen ja väistöt sivulle lyöntien kera upposivat varsin mukavasti Hämeenlinnan kovaa hyökkäävään Kuusjärveen. Keijolta jatkossa vielä muutama potku väistöjen perään ja vahvaa lyöntiä taakse liikkeestä, niin saadaan hyvä paketti kasaan seuraavaan otteluun.
Keijo vei ottelun voiton selvin 3-0 pistein Combat Academy of Finlandin kulmaan.

Combat Academy of Finlandin viimeisessä ottelussa (ottelu 13) Emilia Sokko kohtasi Espoon (UFE) Olga Rozhnovan junioreiden K1nv -60 kg sarjassa.
Hämeenlinnan ottelu oli Emilia uran ensimmäinen ja harmittavasti vastustaja oli tällä kertaa neljä ottelua kokeneempi ja sarjaa painavampi.
Tämän ei annettu kuitenkaan vaikuttaa Emilian tekemiseen kehässä. Espoolainen sai maistaa Emilian kovia lyöntejä kaikki kolme erää, vaikka ne eivät tällä kertaa riittäneet voittoon.
Ottelun voitto Espooseen 3-0 pistein ja Emilialle tästä ensimmäisestä ottelusta hyvää kilpailukokemusta tulevia koitoksia varten.

Hämeenlinnassa nähtiin kaikilta Combat Academy of Finlandin ottelijoilta hyvää tekemistä!
Onnittelut voittajille ja lisää harjoittelua!

Kiitokset kehäkulmaan Annille ja Nikolle, ottelijoille ja kannustustusjoukoille pelipaikalla ja kotikatsomossa. Kiitokset myös Jarille loistavista kuvista taas kerran!

Combat Academy of Finland (1993-2024) on yksi Suomen menestyksekkäimmistä ja tunnetuimmista taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien Akatemioista.
Vuosittain Combat Academy of Finland (1993-2024) opetukseen osallistuu yli 1 000 lasta, nuorta ja aikuista yli 1 500 ohjatulla harjoitustunnilla; vuodesta 1993 alkaen tuhansille perus- ja jatkokursseille on osallistunut noin 30 000 oppilasta.
Combat Academy of Finlandin opettajat edustavat taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien kansallista ja kansainvälistä huipputasoa, jonka ansiosta akatemian amatööri- ja ammattiurheilijat ovat saavuttaneet kuluneen 30-vuoden aikana yli 10 maailmanmestaruutta ja satoja MM-, EM-, PM- ja SM -mitaleita.

Seuraa Combat Academy of Finlandin tapahtumia ja ihmisiä somessa.

Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

 

Teksti: Combat Academy of Finland
Kuvat: Jari Mäenpää

#brasilianjujutsu #bjj #kravmaga #itsepuolustus #lukkopaini #peruskurssi #thaiboxing #combatacademyoffinland #kuntonyrkkeily #k1 #muaythai #thainyrkkeily #wingtsun #shooting #taktinenpistooli #escrima #potkunyrkkeily #nogi #nyrkkeily #mma #kickboxing #ladythai #vapaaottelu #weaponscombatsystems #weaponscombatescrima

 

Ylös