Ajankohtaista

COMBATILLA UUSIA FEKM KRAV MAGA VÄRIVÖITÄ 8.6.2024

10.6.2024 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Sörnäisten harjoituskeskuksessa pidettiin La 8.6.2024 tämän kevään viimeiset FEKM krav magan keltaisen, oranssin, vihreän, sinisen ja ruskean vyön kokeet.

Combat Academy of Finlandin Helsingin ja Vantaan salien lisäksi kokelaita oli saapunut Tampereelta, Kouvolasta, Varkaudesta ja Pietarsaaresta.

FEKM krav maga vyökokeissa kokelas suorittaa tekniikoiden näyttökokeen ja kunto-osion lisäksi kirjallisen kokeen, jossa kysytään mm. liikkumisen- ja itsepuolustuksen taktiikoihin, stressireaktioihin, vammaoppiin ja hätäensiapuun sekä rikoslakiin (mm. hätävarjelupykälä 4:4§, jokamiehen kiinniotto-oikeus) liittyviä kysymyksiä.
FEKM Krav Magan harjoittelun ja vyöjärjestelmän tarkoituksena on kehittää oppilaan itsepuolustukseen kuuluvia tietoja ja taitoja nousujohteisesti, jolloin oppilas on entistä parempi versio itsestään seuraavassa vyökokeesta.

Vyökokeeseen osallistuneiden taso oli korkea, kaikki tekniikat oli hyvin harjoiteltu ja kirjalliset läksyt luettu; jokainen kokelas ja koulu voi olla ylpeä päivän suorituksesta.

Euroopan Krav Maga -liitton (FEKM) jokainen jäsenmaa suorittaa oppilaiden ja ohjaajien vyökokeet samoilla kansainvälisillä vaatimuksilla, jolloin jokaisessa maassa suoritettu vyöarvo on maasta riippumatta aina saman tasoinen.
Jokaisen maan vyökokeiden tuomaristo koostuu aina FEKM krav magan mustista vöistä.

Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) on maailman suurin ja arvostetuin krav maga organisaatio maailmassa (yli 20 000 jäsentä), jonka toiminta ulottuu lähes jokaiselle mantereelle nimestään huolimatta.
Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) on Ari Vargmanin (FEKM Krav  Maga 4. D) johtama Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) alainen kansallinen krav maga-liitto Suomessa.

Onnittelut kaikille vyökokeen suorittaneille oppilaille ja ohjaajille, kouluille ja heidän ohjaajille.

Kiitokset kokeen valvojalle, liiton varapresidentti Soili Puraselle (FEKM Krav Maga 3. D) sekä kokeen tuomareille: liiton tekninen johtaja Juuso Rantalalle (FEKM Krav Maga 2. D) ja Tero Lempiselle (FEKM Krav Maga 1. D) sekä kokeita avustaneille ohjaajille.

Viralliset FEKM krav maga -lajiliitot löytyvät täältä.
Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI):
http://www.krav-maga.fi
Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM):

Accueil

 

Seuraa Combat Academy of Finlandin tapahtumia ja ihmisiä verkkosivuilla sekä somessa.
Web: https://www.combat.fi
Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

 

Teksti ja kuvat: Combat Academy of Finland

Ylös