Ajankohtaista

FEKM KRAV MAGA -ITSEPUOLUSTUSKURSSI FLUXIO ISÄNNÖINNIN HENKILÖKUNNALLE

20.12.2022 | Yleinen

Pääkaupunkiseudulla toimivan Fluxio Isännöinnin henkilökunnalle järjestettiin Combat Academy of Finlandin Sörnäisten harjoituskeskuksessa marraskuun aikana muutama kahden tunnin (2+2 h) mittainen FEKM Krav Maga -itsepuolustuskurssi.

Fluxio Isännöinti on kasvanut viidessä vuodessa pienestä espoolaisesta start up -yrityksestä isoksi pääkaupunkiseudun isännöintiyritykseksi. Hyvä työnantajuus on kirjattu yhtiön strategiaan tärkeimpien tavoitteiden joukkoon.

–Strategiassamme on kolme kohtaa: paras työpaikka henkilökunnalle, paras palvelu asiakkaille ja parhaat digitaaliset järjestelmät, kertoo Fluxion toinen perustaja, toimitusjohtaja Kalle Grönqvist.

Combat Academy of Finlandille tarjoutui siis loistava tilaisuus tarjota yhtiön strategiaan sopivaa parasta mahdollista itsepuolustus- ja turvallisuuskoulutusta. Fluxio Isännöinnin henkilökunta harjoitteli varsin intensiivisellä neljän tunnin kurssilla mm. uhkatilanteiden ennakointia ja välttämistä, liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikkaa, stressireaktioita väkivaltatilanteessa, puhuttamista ja käskyttämistä uhkatilanteessa, lyönti- ja potkuhyökkäyksien torjuntoja, otteista ja kuristuksista vapautumisia, avun hälyttämistä sekä Hätävarjelupykälän sisältöä (RL 4:4 §). Kurssilaisille tarjoutui varsin laaja näkemys arkielämän eri uhkatilanteista ja niissä toimimisesta; myös työympäristö ja sen turvallisuus otettiin huomioon kurssin opetuksessa.

Kurssi oli tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja miehille, opetetut tekniikat ja taktiikat ovat helposti ja nopeasti omaksuttavia, eikä niiden omaksumiseen tarvitse olla aikaisempaa taustaa itsepuolustuksesta.
Kurssin kouluttajan toimi Ari Vargman (FEKM Krav Maga 4. D), jolla on 30-vuoden kokemus itsepuolustus- ja kamppailu- ja taistelulajien opetuksesta eri ammattiryhmille. Kurssin opetus perustuu kansainväliseen FEKM krav maga-itsepuolustusjärjestelmään, jota käyttävät Suomessakin lukuisat eri siviili-, ammatti- ja viranomaisryhmät työssään.

Fluxion kurssi sujui reippaalla ja iloisella tekemisen meiningillä, kaikilla mukana olleilla oli mahtava yhteishenki uusia tekniikoita ja taktiikoita harjoiteltaessa.

Iso Kiitos Fluxio Isännöinti, kurssilaiset ja erityisesti Nina Wetterstrand, joka toimi tämän kurssin organisoijana Fluxion puolelta.

Olemme Combat Academy of Finlandissa pitäneet viimeisen 30-vuoden aikana sadoille eri kokoisille yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille vastaavia kursseja krav magan lisäksi myös kaikissa muissa lajeissamme, mm. kuntonyrkkeily, brasialian jujutsu, lukkopaini, krav maga, potkunyrkkeily, thainyrkkeily, ladythai, vapaaottelu, wing tsun ja escrima.
Haluamme myös jatkossa tarjota kaikille kiinnostuneille parasta mahdollista opetusta kamppailu-, itsepuolustus- ja taistelulajeissa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja toteutamme yhdessä Teille tunnin, kahden tai koko päivän kestävän vauhdikkaan ja mielenkiintoisen itsepuolustus-, kamppailu- ja taistelulajien tapahtuman.

Lisätietoa ja tiedustelut Combat Academy of Finland: https://www.combat.fi

Fluxio Isännöinti: https://fluxioisannointi.fi

Ylös