Ajankohtaista

COMBATIN NIKO KARATE COMBAT OTTELUUN MEKSIKON CANCUNISSA 23.3.2024

22.3.2024 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin King of Kings KOK potkunyrkkeilyn K-1 lightweight (alle -71 kg) sarjan ammattilaisten maailmanmestari Niko Korventaus on solminut viime viikolla kahden vuoden ammattilaissopimuksen kansainvälisen Karate Combat -liigan kanssa.

Karate Combat -liiga järjestää ympäri maailmaa täyden kontaktin pystyotteluita, joissa otellaan pehmustetussa syvennyksessä, (pit) 3×3, minuutin eriä 4 oz vapaaotteluhanskoilla.

Karate Combat -liigan lähettiläinä toimivat Sebastian ”Bas” Rutten (kuvassa Nikon kanssa), joka on entinen UFC:n raskaansarjan mestari sekä Georges ”Rush” St-Pierre taistelu-urheilun elävä legenda, joka on yksi harvoista, joilla on UFC-titteli kahdessa eri painoluokassa,

Combat Academy of Finlandin Niko Korventaus ottelee 23. maaliskuuta Meksikon Cancunissa miesten keskisarjassa (-75 kg) 3 x 3 minuutin Karata Combat -debyyttiottelun.

 

Ylös