Ajankohtaista

COMBATIN JENNIKA VAINION URA HUIKEASSA NOUSUSSA – WAKO 2024 ITALIAN WORLD CUP -KULTAA 22.3.2024  

22.3.2024 | Yleinen

Taas kerran tuli todistettua, että Combat Academy of Finlandin valmennukseen sitoutuneella urheilijalla rajana on taivas!

Combat Academy of Finlandin thai- ja potkunyrkkeilyn arvokisamitalisti (mm. WAKO MM II, IFMA MM III) Jennika Vainio jatkaa huikeassa nousussa olevaa uraansa: viikon sisällä mestarin palkintokaappiin kertyi thainyrkkeilyn 2024 SM -kulta ja potkunyrkkeilyn WAKO 2024 Italia World Cup -kulta.

Oulussa 15.-17.3.2024 järjestetyistä thainyrkkeilyn 2024 SM-kilpailuista Jennikan matkaan lähti kahden (3-0 pistein) voitetun ottelun jälkeen +75 kg sarjan SM-kultaa.

Thainyrkkeilyn 2024 SM-kilpailuiden jälkeen tuore suomenmestari ehti hädin tuskin kotiin, kun laukku piti pakata jo uudestaan ja matka jatkui muutaman päivän kuluttua kohti Italian Jesaloa.
Jesalossa järjestettiin potkunyrkkeilyn WAKO 2024 Italian World Cup 21.-24. maaliskuuta, johon osallistui 15 suomalaista kahdeksalta eri salilta.

Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio kohtasi perjantaina 22.3.2024 WAKO 2024 Italian World Cup:n finaalissa Norsunluurannikon Cissé Mariam Dalendan, joka voitti tämän sarjan K1 +70 kg finaalipaikan 3-0 pistein Saksaa vastaan käydyssä semifinaalissa.

Norsunluurannikon Cissé Mariam Dalenda on voittanut vuonna 2019 potkunyrkkeilyssä Norsunluurannikon mestaruuden. Vuonna 2021 hänet kruunattiin Afrikan Muay Thai -mestariksi ja vuonna 2022 hän voitti Wako West-African tittelin.
Dalendalla on myös palkintokaapissa Kiinan kansallinen Sanda-mestaruus 12. maaliskuuta 2023, joten ihan aloittelija ei asettunut suomalaista Combat Academy of Finlandin tuoretta thainyrkkeilyn suomenmestaria vastaan tässä potkunyrkkeilyn 2024 WAKO Italian World Cup -finaalissa.

Norsunluurannikon Cissé Mariam Dalenda tunnetaan kotimaassaan lempinimellä ”Colombiana”. Lempinimi on tullut Zoe Saldanain tähdittämästä Columbiana -elokuvasta, joka vaikutti syvästi Dalendaan ja inspiroi häntä aloittamaan kamppailulajien harjoittelun vuosia sitten.

Jennikan kuntohuippu osui hienosti Italian World Cup -kehään, joten kenellekään ei jäänyt epäselvää WAKO 2024 Italian World Cup K1 +70 kg sarjan finaaliottelun voittajasta heti ensimmäisestä erästä alkaen. Tällä kertaa Norsunluurannikon Dalenda joutui sellaisen Jennika-myrskyn keskelle, että heikompia katsojia hirvitti Afrikan mestarin saama kolmen erän löylytys, jonka jälkeen K1 +70 kg sarjan finaalin kaikki pisteet menivät Suomen kulmaan 3-0.
Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio kruunattiin potkunyrkkeilyn WAKO 2024 Italian World Cup K1 +70 kg sarjan kultamitalilla.

Combat Academy of Finlandin valmennus on tehnyt hyvää työtä Jennikan uran viemisessä uudelle tasolle, josta kiistattomana todisteena Jennikan viime marraskussa WAKO 2023 potkunyrkkeilyn K1 +70 kg sarjan MM-hopea, maaliskuussa thainyrkkeilyn 2024 SM-kulta ja tuoreena tämä potkunyrkkeilyn WAKO 2024 Italian World Cup -kulta.

Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio on valittu myös thainyrkkeilyn 2024 Suomen maajoukkueeseen, thainyrkkeilyn 2024 IFMA MM -kilpailut pidetään 31.5.-10.6.2024 Kreikassa.

Jennika harjoittelee lähes päivittäin Combat Academy of Finlandin Niko Korventauksen kanssa, joka solmi muutama viikko sitten kahden vuoden ammattilaissopimuksen kansainvälisen Karate Combat -liigan kanssa.
Korventaus on voittanut vuonna 2023 King of Kings KOK potkunyrkkeilyn K-1 lightweight (alle -71 kg) sarjan ammattilaisten maailmanmestaruuden.

Monet Combat Academy of Finlandin joukkueessa Jennikan ja Nikon kanssa samaan aikaan aloittaneet ovat jo lopettaneet tai jääneet pyörimään aloittelijoiden kanssa salikilpailuihin.
Kansainvälisellä tasolla voittamiseen tarvitaan 2020-luvulla hyvät valmentajat ja valmennusohjelma; kaikille lienee selvää, että pelkät puheet ja kavereiden kanssa puuhastelu ei johda mihinkään.

Iso Kiitos Jennikan valmennuksesta vastanneille Combat Academy of Finlandin valmennustiimille (Nikolle, Heidille ja Arille) ja kaikille harjoituskavereille sekä faneille!

Onnittelut Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio potkunyrkkeilyn WAKO 2024 Italian World Cup K1 +70 kg sarjan kultaa.
Isot Kiitokset Jennikan auttamisesta Italian World Cup 2024 mukana olleille Potkunyrkkeilyliiton valmentajille!

 

Combat Academy of Finland (1993-2024) on yksi Suomen menestyksekkäimmistä ja tunnetuimmista taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien Akatemioista, jonka opettajat edustavat kansallista ja kansainvälistä huipputasoa.
Combat Academy of Finlandin amatööri- ja ammattilaiskilpailijat ovat saavuttaneet vuosina 1993-2024 eri kamppailulajeissa yli 10 maailmanmestaruutta ja satoja MM-, EM-, PM- ja SM -arvokisamitaleita sekä lukuisia mustia vöitä.
Vuosittain Combat Academy of Finland (1993-2024) opetukseen osallistuu yli 1 000 lasta, nuorta ja aikuista yli 1 500 ohjatulla harjoitustunnilla; vuodesta 1993 alkaen tuhansille perus- ja jatkokursseille on osallistunut 30 000 oppilasta.

Seuraa Combat Academy of Finlandin tapahtumia ja ihmisiä somessa.
Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

 

Teksti ja kuvat: Combat Academy of FInland

#kraftwerk #jennikavainio #nikokorventaus #brasilianjujutsu #bjj #kravmaga #itsepuolustus #lukkopaini #peruskurssi #thaiboxing #combatacademyoffinland #kuntonyrkkeily #k1 #muaythai #thainyrkkeily #wingtsun #shooting #taktinenpistooli #escrima #potkunyrkkeily #nogi #nyrkkeily #mma #kickboxing #ladythai #vapaaottelu #weaponscombatsystems #weaponscombatescrima

 

 

 

 

 

Ylös