Ajankohtaista

COMBATILLA JÄRJESTETTIIN FEKM KRAV MAGA -ITSEPUOLUSTUS- JA TURVALLISUUSKURSSI AFRY MANAGEMENT CONSULTINGIN DATA-ANALYTIIKKAYKSIKÖLLE 4.12.2023

18.12.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandilla oli mahtava tilaisuus toimia joulukuun alussa 4.12.2023 AFRY Management Consultingin data-analytiikkayksikön huippuosaajille pidetyn FEKM krav maga -itsepuolustus- ja turvallisuuskurssin järjestäjänä Helsingin Sörnäisten harjoituskeskuksessa.

AFRY on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka tukee asiakkaitaan digitalisaation ja kestävän kehityksen ratkaisujen edistämisessä. Nyt pidetyllä FEKM krav maga -kurssilla vieraili porukkaa yrityksen liikkeenjohdon konsultoinnin data-analytiikkayksiköstä.

Tällä kertaa AFRYn asiantuntijat pääsivät Combat Academy of Finlandilla etsimään ratkaisuja itsepuolustukseen ja turvallisuuteen liittyen. AFRYn FEKM krav maga -kurssin kouluttaja toiminut Ari Vargman on yksi korkeimman tason saavuttaneista krav maga (FEKM musta vyö, 4. D) opettajista Suomessa ja opettanut krav magaa vuodesta 1996 alkaen. Kurssin opetus perustuu kansainväliseen FEKM krav maga-itsepuolustusjärjestelmään, jota käyttävät Suomessakin lukuisat eri siviili-, ammatti- ja viranomaisryhmät työssä ja vapaa-ajalla. Kurssit sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille, aikaisempaa taustaa itsepuolustuksesta ei tarvita ja opetettavat tekniikat ovat helposti ja nopeasti omaksuttavia.

AFRYn FEKM krav maga -itsepuolustus- ja turvallisuuskurssilla harjoiteltiin mm. erilaisten uhkatilanteiden ennakointia ja välttämistä, liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikkaa, ihmisen stressireaktioita väkivaltatilanteessa, puhuttamista ja käskyttämistä eri tilanteissa, lyömä- ja teräaseen torjuntaa sekä erilaisista otteista ja kuristuksista vapautumista.

Kurssilaiset olivat todella innostuneita oppimaan itsepuolustukseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita ja taktiikoita; kaksi tuntia kestänyt kurssi saikin osallistujilta kiitettävää palautetta… ”Kiitos ihan mahtavasta koulutuksesta! Kuulin pelkkiä kehuja tapahtumasta.”. Iso Kiitos kehuista! Myös AFRYläiset saavat opettajalta 10 pistettä, kurssilla oli todella mahtava tekemisen meininki ja kaikilla oli aito kiinnostus opetettavaan aiheeseen. Jokaiselle tarttui varmasti mukaan aimo annos uutta dataa ja tekniikoita omaan turvallisuusajatteluun.

Combat Academy of Finland haluaa Kiittää lämpimästi AFRYä mahdollisuudesta saada järjestää tämä FEKM krav maga -itsepuolustus- ja turvallisuuskurssi.

Combat Academy of Finland on järjestäneet vuodesta 1993 alkaen satoja kursseja eri lajeissa sadoille eri kokoisille yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille.  Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja toteutamme yhdessä teille tunnin, kahden tai vaikka koko päivän kestävän vauhdikkaan ja ikimuistoisen itsepuolustus-, kamppailu- tai taistelulajien tapahtuman.

Lisätietoa ja tiedustelut Combat Academy of Finland: https://www.combat.fi

Teksti ja kuvat: Combat Academy of Finland

Ylös