Ajankohtaista

COMBATILLA PIDETTIIN PKMI KRAV MAGA SYYSLEIRI 2/2023 (28.10.2023)

14.11.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandilla Sörnäisten salilla järjestettiin la 28.10.2023 PKMI krav maga syysleiri 2/2023, johon osallistui edellisen syysleirin 1/2023 tapaan reipas joukko FEKM krav maga -oppilaita ja -ohjaajia eri puolilta Suomea.

Molemmilla syysleireillä käytiin läpi kaikkia FEKM krav magan osa-alueita (
siviili-, viranomais- ja sotilastekniikoita). Ohjelmassa oli mm. vyökoetekniikoiden viimeisimmät päivitykset (pysytyssä ja maassa), soveltavia mattotekniikoita, VIP-tekniikoita (henkilösuojaus), lähitaistelu- ja sotilastekniikoita, kettinkiä vastaan tehtäviä tekniikoita, otteluharjoituksia, stressiharjoituksia ja paljon muuta.
Leirien ohjelmassa oli huomioitu kasvanut ryöstö- ja katurikollisuus, rikollisten mukana kantamat aseet (terä-, lyömä- ja ampuma-aseet) ja näitä vastaan toimiminen erilaisissa uhka- ja väkivaltatilanteissa. Ohjelmat olivat molempien leirien osalta erilaiset; syysleirit hyväksytään myös PKMI:n vyökoevaatimuksissa kansallisiksi krav maga -leireiksi (PKMI:n passiin merkittynä 1 + 1 päivää).

Leirien opettajina nähtiin Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton (PKMI) presidentti Ari Vargman (FEKM krav maga 4. D), varapresidentti Soili Puranen (FEKM krav maga 3. D), tekninen johtaja Juuso Rantala (FEKM krav maga 2. D), Tero Lempinen (FEKM krav maga 1. D) sekä muut PKMI:n opettajat ja ohjaajat.

Combat Academy of Finland ja Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) Kiittää kaikkia leireillä mukana olleita ja ohjaajia hienoista tapahtumista.

Seuraava suurempi liiton tapahtuma pidetään Tampereella 25.-26.11.2023, jossa järjestetään PKMI:n Tampereen Krav Maga -talvileiri 2023. Tervetuloa mukaan harjoittelemaan maailman tehokkainta itsepuolustusjärjestelmää!

Suomessa toimiva Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) on Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) alainen, virallinen kansallinen krav maga -liitto Suomessa. Kaikki FEKM/PKMI ohjaajat (vähintään vihreä vyö) ja opettajat (musta vyö) ovat suorittaneet Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) virallisen ohjaaja- ja opettajakoulutuksen hyväksytysti kansainvälisten vaatimusten mukaan (FEKM viralliset diplomit). Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) diplomi takaa ohjaajan ja opettajan korkean tason itsepuolustuksen, voimankäytön ja lähitaistelutekniikan opetukseen.

Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) on maailman suurin ja arvostetuin krav maga organisaatio maailmassa (yli 20 000 jäsentä), jonka toiminta ulottuu lähes jokaiselle mantereelle nimestään huolimatta.

Euroopan Krav Maga-liiton (FEKM) tarjoama FEKM Krav Maga -järjestelmä tarjoaa loistavan kattauksen, kun puhutaan nykyaikaisesta ja tehokkaasta itsepuolustuksesta siviileille, viranomaisten voimankäytöstä tai sotilaiden lähitaistelusta. Krav maga on kiistattomasti maailman tunnetuin itsepuolustus- ja lähitaistelujärjestelmä, joka on aktiivikäytössä eri maiden turvallisuus- ja sotilasviranomaisten keskuudessa.
Alun perin Israelissa kehitetty tehokas ja helposti omaksuttava itsepuolustusjärjestelmä sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille ammattiin, ikään tai taustaan katsomatta.

Viralliset FEKM Krav Maga -lajiliitot löytyvät täältä:
-Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI):
http://www.krav-maga.fi
-Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM):

Accueil

Lisää leirejä ja tapahtumia:
-Combat Academy of Finland: https://www.combat.fi

 

Kuvat: Ari Vargman/ Combat Academy of Finland

 

Ylös