Ajankohtaista

COMBATILLA PIDETTIIN NAISTEN FEKM KRAV MAGA -ITSEPUOLUSTUSKURSSI 1.11.2023 

14.11.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Sörnäisten harjoituskeskuksessa järjestettiin keskiviikkona 1.11.2023 syksyn toinen kolmen (3) tunnin naisten krav maga -itsepuolustuskurssi.

Naisten FEKM krav maga -itsepuolustuskurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille (K-14), joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta itsepuolustuksesta. Kolmen tunnin turvallisuuspaketti sisältää reilun kattauksen tietoa naisiin kohdistuvista uhka- ja väkivaltatilanteista sekä niistä selviytymiseen tehokkailla ja helposti omaksuttavilla FEKM:n krav maga itsepuolustustekniikoilla.

Naisten FEKM krav maga -itsepuolustuskurssi alkaa tunnin teoriaosuudella, jonka jälkeen aloitetaan varsinainen itsepuolustustekniikoiden harjoittelu pienissä ryhmissä oman opettajan johdolla, jolloin tekniikoiden oppiminen on nopeaa ja tehokasta.
Kurssin ohjelmassa oli mm. naisiin kohdistuvat uhka- ja väkivaltatilanteet, tilanteiden välttäminen ja ennakointi, puhuttaminen ja käskyttäminen, stressireaktiot uhkatilanteessa, avun hälyttäminen ja jälkitoiminta, etäisyystekniikat, otteista ja kuristuksista vapautuminen, maassa puolustautuminen sekä lyöntien ja potkujen torjunta, Rikoslaki (RL 4:4 Hätävarjelu).

Kurssin pääopettajana toimivalla Soili Purasella (krav maga musta vyö 3. D) on yli 20-vuoden kokemus krav magan harjoittelusta ja opettamisesta. Kurssin aikana Soili Puranen korostaa, että kolmessa tunnissa ei vielä omaksuta suuria määriä tekniikoita ja taktiikoita, mutta tärkeintä on oman turvallisuusajattelun herääminen ja kiinnostus aloittaa aktiivinen harjoittelu.
Tuhannet naiset ovat käyneet harjoittelemassa Combat Academy of Finlandin järjestämillä jatko- ja erikoiskursseilla itsepuolustusta ja turvallisuutta viimeisen 30-vuoden aikana.

FEKM krav magassa parasta itsepuolustusta on uhkatilanteiden ennakointi ja välttäminen ympäristöä tarkkailemalla. Lisäksi tehokkaat ja helposti omaksuttavat itsepuolustustekniikat tarjoavat kiperissäkin tilanteissa toimintatapoja irtautua uhka- ja väkivaltatilanteista turvallisesti.

Naisten krav maga -itsepuolustuskurssi soveltuu erityisesti palvelu-, hoito-, hoiva-, sosiaali-, nuoriso-, opetus-, matkailu-, ravintola- ja turvallisuusalalla työskenteleville sekä yksin liikkuville ja matkustaville naisille. Kurssilla ikäraja on 14-vuotta (K-14).

Kurssin opetus perustuu kansainväliseen ja arvostettuun FEKM Krav Maga -itsepuolustusjärjestelmään (FEKM-RD) ja itsepuolustuksen yleisiin koulutusmenetelmiin.

Kolmen tunnin jälkeen innostuneet kurssilaiset ovat saaneet mukavan määrän tieto-taitoa omaan turvallisuuspakkiin ja omaavat valmiudet välttää ja selvitä mahdollisista uhkatilanteista.
Naisten krav maga -itsepuolustuskurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua myös muilla Combat Academy of Finlandin järjestämillä jatko- ja erikoiskursseilla.

Kiitos Reippaille oppilaille ja Soilille ja muille ohjaajille!

Seuraavat Naisten FEKM Krav Maga -itsepuolustuskurssit pidetään
Combat Academy of Finlandin Helsingin Sörnäisissä keväällä 2024. Tervetuloa perheen naisväen tai ystävien kanssa!

Combat Academy of Finlandin Naisten Krav Maga itsepuolustuskursseista ja muista kursseista saa lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi

Järjestämme vastaavia kursseja myös yrityksille ja yhdistyksille! Tiedustelut: info@combat.fi

 

Ylös