Ajankohtaista

COMBATILLA VIRON TAEKWONDO MESTARIN OLGA BERGINFANDIN OPISSA 25.10.2023 

25.10.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Myyrmäen salilla nähtiin viime viikolla (25.10.) ITF Taekwondo -mestarin Olga (ex Borisenko) Berkinfand (3. Dan) ja Ian Berkinfand, joiden opissa päästiin harjoittelemaan meillä vähemmän nähtyjä potkutekniikoita (mm. takapotku ja takakiertopotku).

Olga ja Ian ovat harjoitelleet Combat Academy of Finlandilla potkunyrkkeilyä; nykyään he vetävät omaa taekwondo-koulua Helsingin Vuosaaressa. Olgan ja Ianin tarjoamat opit ovat todella hieno lisä Combat Academy of Finlandin opetukseen, sillä potkunyrkkeilyssä, taekwondossa ja jopa krav magassa potkut ovat samoja.

Viron ITF Taekwondo -maajoukkuetta edustavalla Olgalla on huikealta uralta yli 130 mitalia, lajin musta vyö (3. Dan) ja saavutuksina mm. 3 x MM pronssia, 1 x EM hopeaa, 4 x EM pronssia, Czech Open (European Cup) kultaa, World Cup hopeaa, Amber Cup Latvia kultaa, 1 x European King of TKD kultaa ja pronssia, 14 x Eestin mestaruutta, 13 x Baltian mestaruutta ja Estonia Martial Arts best sportsman 2014. Lisäksi Olga on voittanut Potkunyrkkeilyssä Viron ja Baltian mestaruuden.

Olgan ja Ianin potkuharjoituksissa kaikilla oli hauskaa, monella jalka nousi jo oikein hyvin vanhasta muistista, vaikka Olgan rentouteen ja potkujen korkeuteen olikin vielä vähän matkaa.
On hienoa nähdä, että jokainen voi harjoitella omalla tasollaan ja haastaa itseään, monipuolisen potkuharjoittelun myötä myös oman kehon hallinta ja liikkuvuus paranee.

Suuret Kiitokset Olgalle ja Ianille mahtavasta treenistä, tästä kaikkien on hyvä jatkaa potkuharjoittelua seuraavaan mestareiden vierailuun.

 

Teksti ja kuvat: Ari Vargman

 

Ylös