Ajankohtaista

COMBATIN NIKO ”STEEL HAMMER” JA JENNIKA PRO-LEIRILLÄ WARRIOR GYMILLÄ SERBIASSA

20.8.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Niko ”Steel Hammer” Korventaus iski viime keväänä (18.3.2023) Potkunyrkkeilyn kansainvälisen ammattilaisliigan King of Kingsin KOK K-1 -kevyen sarjan (lightweight) alle -71 kg ammattilaisten maailmanmestaruuden Liettuan Vilnan Jeep Areenalla käydyssä King of Kings KOK 110 MEGA SERIES -turnauksessa.

Niko ”Steel Hammer” Korventaus on ollut aina kova ja ahkera harjoittelija, jonka potku- ja thainyrkkeilyn valmentautumiseen kuuluu myös ulkomailla vietetyt kovat viimeistelyt ja harjoitusleirit.
Tällä hetkellä Combat Academy of Finlandin Niko ja Jennika ovat olleet jo kohta toista viikkoa harjoittelemassa legendaarisella Serbian Novi Sadissa Warrior Gymillä, jossa on tarkoitus harjoitella yhteensä 10 päivää yhdessä serbialaisten potku- ja thainyrkkeilyn amatöörien ja ammattilaisten kanssa.
Warrior Gym on Nikolle tuttu sali, sillä maailmanmestari vieraili siellä viimeksi juuri ennen maaliskuun KOK MM-ottelua. Silloin Korventauksen treenikavereina olivat mm. WAKO Pro 2021 MM I:n Nikola Todorovic, Dusan Radovic HVB Champion sekä legendaarinen Aleksandar Konovalov, joka on voittanut mm. kuuden (6) eri painoluokan WAKO:n amatöörien potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuden; lisäksi miehellä on WAKO PRO potkunyrkkeilyn maailmanmestaruudet vuosilta 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2021.

Nikon ja Jennikan viestien perusteella tälläkin kertaa päästiin harjoittelemaan maailman parhaiden ottelijoiden kanssa uusia ja vanhoja kehäkujeita.

Vahva veikkaus, että Niko Korventauksen ja Jennika Vainion pitkän tähtäimen suunnitelmiin kuuluu Los Angelesin Olympialaiset 2028, mikä varmasti kruunaa näiden hienojen urheilijoiden uran maailmalla.

Ylös