Ajankohtaista

COMBATIN JENNIKA VAINIO OTTELI VIIKONLOPPUNA MAAJOUKKUEPAIKAN WAKO 2023 POTKUNYRKKEILYN MM-KILPAILUIHIN PORTUGALIIN

16.8.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finladin Jennika Vainio otteli lauantaina 12.8.2023 Espoossa K-1 +70 kg sarjassa Mirjam Hännistä vastaan 3×2 min WAKO 2023 MM-karsintaottelun.

Espoon Kehähaiden brand new -salilla käydyssä 3×2 min K-1 +70 kg sarjan ottelussa panoksena oli Potkunyrkkeilyn maajoukkuepaikka WAKO 2023 Potkunyrkkeilyn MM-kilpailuihin, jotka käydään tänä vuonna 17.-26.11.2023 Portugalin Albufeirassa.

Combat Academy of Finladin Jennika Vainio haki koko ottelun (3×2 min) ajan tarkkoja lyönti- ja potkuosumia nopean liikkumisen kautta, joihin Hänninen yritti vastata vahvoilla lyönneillä ja alapotkuilla. Jennikan nopea liike, tarkka pelisilmä ja hyvät omat osumat ratkaisivat tämän kovatempoisen MM-karsintaottelun Jennikan hyväksi kolmen erän jälkeen selvällä 3-0 pistevoitolla.

Jennika lunasti tällä Espoon karsintavoitolla liput Potkunyrkkeilyn WAKO 17.-26.11.2023 Portugalin Albufeiran MM-kilpailuihin, samalla tuli kuitattua muutaman vuoden takainen potkynyrkkeilyn SM-kilpailuiden niukka pistetappio Mirjam Hänniselle.

Ennen marraskuun WAKO 2023 MM-kilpailuita Jennika ottelee vielä WAKO Italian World Cup -potkunyrkkeilyturnauksessa, joka pidetään  27.9.-1.10.2023 Italian Jesalossa.

Viime keväänä Jennika otteli Potkunyrkkeilyn WAKO Unkarin World Cup pronssia 16.-18.6.2023 Unkarin Budapestissä, häviten tasaisen kovan semifinaalin Serbian Lea Blagojevicille yhdellä vaivaisella pisteellä; Serbian Lea Blagojevic voitti kultaa finaalissa.
Serbian Blagojevic ihmetteli itsekin Jennikan kohtaamisen jälkeen omaa voittoaan, hän kun oli ollut varma, että häviää ottelun Jennikalle. Blagojevic halusi tuolloin ehdottomasti, että Jennika osallistuu tuleviin WAKO Potkunyrkkeilyn 2023 MM-kilpailuihin. Luvassa on siis kunnon revanssi Jennikan ja Lean kohdatessa Portugalin MM-kilpailuissa 17.-26.11.2023.

Viime vuonna Jennika otteli IFMA:n Thainyrkkeilyn 2022 MM-kilpailuissa Abu Dhabissa MM-pronssia, häviten vain yhdellä pisteellä koko sarjan voittaneelle maailmanmestarille. Arvokisakokemus on ensisijaisen tärkeää hyvän harjoittelun lisäksi ja sitä lähdetään hakemaan tänä syksynä Italiasta ja Portugalista.

Jennika harjoittelee Combat Academy of Finlandin KOK Potkunyrkkeilyn K-1 maailmanmestarin Niko Korventauksen kanssa, mikä näkyy koko ajan parempana ja vahvempana tekemisenä. Jennika ja Niko ovat ainoat Combat Academy of Finlandin maajoukkuetason kilpailijat moneen vuoteen, jotka voivat osallistua thai- ja potkunyrkkeilyssä EM-MM -kilpailuihin ja taistella siellä jopa mitaleista.
Molemmat nuoret huippu-urheilijat ovat esimerkkejä ja esikuvia Combat Academy of Finlandin menestyksekkään valmennuksen tuottamista huippu-urheilijoista.

Onnittelut Jennikalle WAKO 2023 MM-kisapaikasta ja menestystä Suomen joukkueelle Italiaan ja Portugaliin! Espoossa Jennikan apuna olivat Niko ja Heidi, Kiitos sinne!

Ylös