Ajankohtaista

COMBATILLA PIDETTIIN BJJ- JA NOGI MESTARI NICOLAS COCUCCION LEIRIT LA 5.8.2023

9.8.2023 | Yleinen

NoGi Brasilian Open hopeamitalisti 2023, BJJ musta vyö ja MMA -ottelija, Argentiinalainen Nicolas
Cocuccio vierail la 5.8.2023 Sörnäisten Combat Academy of Finlandilla NoGi- ja BJJ- leirien opettajana.

Suomessa vierailevan Mestari Nicolas Cocuccio BJJ- ja NoGi- leirit tulivat osalle hieman pikaisella varoajalla, mutta nopeasta ”paloajasta” huolimatta leireillä nähtiin aktiivinen joukko uusia ja vanhoja BJJ- ja NoGi-harrastajia ja kilpailijoita. Molemmat leirit oli tarkoitettu Combat Academy of Finlandin BJJ- ja No Gi- harrastajille ja kilpailijoille, tasosta riippumatta. Myös ulkopuoliset olivat Tervetulleita mukaan.

Argentiinalaisen kisakoneen opissa päästiin harjoittelemaan lukkopainin (NoGi) osalta mm.: single leg alasvientiä, single leg alasviennin estoa ja vastahyökkäystä, north south positiosta kimura lopetukseen, saksikuristukseen scissor choke ja north south kuristukseen. Brasilian Jujutsun osalta harjoiteltiin saksikaatoa (scissor sweep) ja matossa puolustautumista spider-lasso guardilla ja sweepeillä.
Molemmilla leireillä tehtiin tekniikoiden perään hyvätempoista positiopainia, jolloin jokainen leiriläinen pääsi testaamaan uusia tekniikoita heti tuoreeltaan.

Oli suuri kunnia saada Nicolas Cocuccion tasoinen mestari ja huippuottelija meille Combat Academy of Finlandille opettamaan, sillä suoraan mestarilta saatu oppi vie kaiken tasoisia harrastajia eteen päin suurin askelin; myös aktiiviset kilpailijat saivat uutta puhtia ja hyvää vinkkiä tulevan syksyn BJJ- ja NoGi -kisoihin.

Iso Kiitos Mestari Nicolas Cocucciolle ja Kaikille Leiriläisille sekä tietenkin Jockelle tämän leirin järjestelyistä!
Kiitokset aina aktiiviselle Patricialle kuvista ja leiriraportista!

Combat Academy of Finlandilla on 30 vuoden (1993-2023) historia ja osaaminen kamppailu- ja itsepuolustuslajien opetuksessa ja mestareiden tekijänä. Olemme pitäneet yli 2 000 perus- ja jatkokurssia yli 25 000 eri ikäiselle harrastajalle ja kilpailijalle. Parhaat kilpailijamme eri lajeissa ovat voittaneet yli 10 ammattilaisten ja amatöörien maailmanmestaruutta sekä satoja SM-, PM-, EM- ja MM- mitaleita tasokkaan opetuksen ja valmennuksen ansioista.

Combat Academy of Finlandilla pidetään tulevankin syksynä ja talvena eri lajien mestareiden leirejä ja tapahtumia – Tervetuloa! Seuraa somea (FB, IG) ja oma sähköposti!

Web: https://www.combat.fi
Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

 

 

 

 

 

 

 

Ylös