Ajankohtaista

COMBATIN FEKM KRAV MAGA -OHJAAJAT CONCEALED CARRY WEAPON (CCW) -PISTOOLIKURSSILLA 29.7.2023

6.8.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin FEKM krav maga -ohjaajat osallistuivat Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton presidentin Ari Vargmanin (FEKM krav maga 4. D, Military Instructor) johdolla Infinity Tacticsin järjestämälle CCW (Concealed Carry Weapon) -pistoolikurssille 29.7.2022.

Kansainvälisen taktiseen aseenkäyttöön ja ammuntaan erikoistuneen koulutusyrityksen Infinity Tacticsin omistaa Mikko Leinonen, joka on monille suomalaisille aseharrastajille tuttu mies Helsinkiläisen ampumaradan Osuvan yhtenä kouluttajana. Mikko on asunut jo vuosia Sveitsissä, josta luotsaa yrityksensä Infinity Tacticsin toimintaa ympäri maailman.

Tämän Concealed Carry Weapon CCW -kurssin kouluttaja Jari Pihlajamäki toimii Infinity Tacticsin Suomen pääkouluttajana. Jarilla on kymmenien vuosien kokemus sadoilta eri asekursseilta ympäri maailman, joten kaikille kurssilaisille oli tulossa runsaasti kokemusta ja näkemystä tämän viikonlopun aikana, (samana viikonloppuna järjestettiin myös Infinity Tacticsin Low Light -kurssi (toinen artikkeli) Jarin johdolla.

Concealed Carry Weapon (CCW) kurssi on tarkoitettu asetta kätkettynä (vaatteiden alla) työssään kantaville viranomaisille, ammattisotilaille ja aktiivireserviläisille sekä SRA- ja IDPA-urheiluampujille. Tälle kurssille osallistui meidän FEKM krav maga ihmisten lisäksi myös mukava joukko viranomaisia, reserviläisiä ja urheiluampujia.

Kurssi aloitettiin osallistujien esittelyllä, teorialla ja kuivaharjoittelulla lauantaina (29.7.) klo 12.00-14 Combat Academy of Finlandin Myyrmäen salilla Vantaalla. Muutaman tunnin aikana käytiin kylmillä aseilla läpi aseenkäytön neljä turvasääntöä ja turvallinen aseenkäsittely, taktisen aseenkäytön perusteet kätkettynä kantamisessa, varusteet ja sijoittelu (AIWB, IWB, OWB), pistooliammunnan ja perusampumatekniikan kertaus, -valmiusasennot ja otteet sekä kotelosta veto vaatteiden alta.

Kurssin toinen osio jatkui klo 16-21 ruokailun jälkeen muutaman kilometrin päässä Helsingin Konalassa, josta löytyy reilun vuoden vanha GunPoint Helsinki Oy:n sisäampumarata. GunPointilla kaiken tasoisilla taktisesta- ja urheilu-ammunnasta kiinnostuneilla ammattilaisilla ja harrastajilla on mahdollisuus harjoitella ammuntaa pistoolilla ja kiväärillä. Radan erikoisuutena on ampumista kestävät sivuseinät; todella tervetullut lisä viranomaisten ja reserviläisten SRA- ja IDPA- ampumaharjoitteluun. Gun Pointin hulppeista tiloista löytyy radan lisäksi myös vastaanotto, kokoustilat ja sauna, joita vuokrataan eri tapahtumiin ja koulutuksiin. Aseen vuokraus on myös mahdollista suoraan radalta, mikäli sellaista ei vielä satu omistamaan.
Iltapäivällä Gun Pointilla jatkettiin CCW -kurssin ohjelmaa kovilla aseilla ja patruunoilla, ohjelmassa oli perusampumatekniikan kertausta, vetoja vaatteiden alta, hätälaukaus ja lähikontakti, siirtyminen hyökkäyslinjalta sekä yhdellä kädellä ampuminen.

Infinity Tacticsin järjestämät pistooli- ja kiväärikurssit ovat tunnetusti todella laadukkaita eikä tämäkään CCW-kurssi tuottanut pettymystä. Kurssin ohjelma sai kurssilaisilta kiitettävää palautetta. Jari Pihlajamäen kursseilla on aina rento ja kannustava ilmapiiri, oppiminen on helppoa ja mukavaa turvallisuudesta tinkimättä.

Infinity Tacticsin lukuisat kurssit tarjoavat kaikille FEKM krav magan harrastajille ja opettajille loistavan mahdollisuuden harjoitella taktista aseen käsittelyä ja ammuntaa. Suomalaiset FEKM krav maga opettajat ovat edelläkävijöitä Euroopan Krav Maga -liiton Military -ohjelman suhteen, johon kuuluu olennaisena osana taktinen aseen käsittely. Ari Vargmanin (FEKM krav maga 4. D, Military Instructor) lisäksi meillä on puolen tusinaa FEKM Military Instructor -kurssin suorittaneita ohjaajia ja opettajia

Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) on maailman suurin ja arvostetuin krav maga organisaatio maailmassa (yli 20 000 jäsentä), jonka toiminta ulottuu lähes jokaiselle mantereelle nimestään huolimatta.
Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) on Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) alainen kansallinen krav maga-liitto Suomessa.

Kiitos Jarille loistavasta kurssista – Suosittelen lämpimästi Infinity Tacticsin kursseja!
Infinity Tacticsin kurssit soveltuvat erinomaisesti aktiivireserviläisille, ammattisotilaille ja asetta työkseen kantaville viranomaisille sekä SRA ja IDPA -urheiluampujille.

Kiitokset myös Helsingin Konalassa sijaitsevalle GunPoint:in ampumaradalle, joka tarjoaa loistavat puitteet ammunnasta kiinnostuneille!

Combat Academy of Finlandin kurssit: https://www.combat.fi
Infinity Tacticsin kurssit: www.infinitytactics.com

GunPoint Helsinki: https://gunpoint.fi

FEKM Krav Maga -lajiliitot löytyvät täältä:
-Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI):
http://www.krav-maga.fi
-Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM):

Accueil

Teksti ja kuvat: Ari Vargman/ Combat Academy of Finland

 

Ylös