Ajankohtaista

COMBATIN JUUSO RANTALASTA SUOMEN FEKM KRAV MAGA TEKNINEN JOHTAJA 26.5.2023

12.6.2023 | Yleinen

Pohjolan Krav Maga itsepuolustusliiton (PKMI) presidentti ja tekninen johtaja Ari Vargman (FEKM krav maga 4. D) luovutti toukokuussa Suomen teknisen johtajan tehtävät Juuso Rantalalle (FEKM krav maga 2. D).

Combat Academy of Finlandia edustavan Juuso Rantalan (FEKM krav maga 2. D) valinta Suomen liiton FEKM krav maga tekniseksi johtajaksi vahvistettiin 26.-28.5.2023 Euroopan Krav Maga-liiton (FEKM) jäsenmaiden koulujen jokavuotisessa tapaamisessa Ranskan Lyonissa. Paikalla olivat Euroopan Krav Maga -liiton FEKM:n presidentti Steve Schmitt (FEKM krav maga 7. D), FEKM:n tekninen johtaja Yannick Federkeil (FEKM krav maga 5. D) ja Suomesta Juuso Rantala (FEKM krav maga 2. D sekä suomen liiton (PKMI) varapresidentti Soili Puranen (FEKM krav maga 3. D).

Euroopan Krav Maga-liitto (FEKM) ja Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) onnittelevat tuoretta Suomen FEKM krav maga teknistä johtajaa Juuso Rantalaa (FEKM krav maga 2. D)!
Euroopan Krav Maga-liiton (FEKM) tarjoama FEKM Krav Maga-järjestelmä on paras mahdollinen valinta, kun puhutaan nykyaikaisesta itsepuolustuksesta, viranomaisten voimankäytöstä tai sotilaiden lähitaistelusta. Krav maga on kiistattomasti maailman tunnetuin ja levinnein nykyaikainen itsepuolustus- ja lähitaistelujärjestelmä maailmassa eri maiden turvallisuus – ja sotilasviranomaisten keskuudessa. Siviilipuolella tekniikat ovat myös toimivia ja helposti omaksuttavia, ne sopivat kaiken ikäisille naisille ja miehille ammattiin, ikään tai taustaan katsomatta.

Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM) on maailman suurin ja arvostetuin krav maga organisaatio maailmassa (yli 20 000 jäsentä), jonka toiminta ulottuu lähes jokaiselle mantereelle nimestään huolimatta.
Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI) on Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) alainen, kansallinen krav maga -liitto Suomessa, jonka jokainen ohjaaja (vähintään vihreä vyö) ja opettaja (musta vyö) on suorittanut kaikki vaadittavat koulutukset hyväksytysti kansainvälisten vaatimusten mukaan (diplomit).
Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) vuosittain järjestettäviin mustan vyön kokeisiin Ranskan Pariisissa ja Montpellierissä osallistuu joka vuosi n. 400 kokelasta, joista kokeen läpäisee n. 60% osallistuneista. FEKM krav magan ylemmän mustan vyön (5. D) kokeessa läpäisyprosentti on n. 20-30%.
Euroopan Krav Maga -liiton (FEKM) diplomi takaa ohjaajan ja opettajan korkean tason itsepuolustuksen, voimankäytön ja lähitaistelutekniikan opetukseen.

Viralliset FEKM Krav Maga -lajiliitot löytyvät täältä:
-Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto (PKMI): http://www.krav-maga.fi
-Euroopan Krav Maga -liitto (FEKM): https://www.krav-maga.net

Lisää leirejä ja tapahtumia:
-Combat Academy of Finland: https://www.combat.fi

Kuvat: Combat Academy of Finland/FEKM

<765c9cfb-e9e4-45a9-ad2b-05fe2a01ef78.jpeg>

Ylös