Ajankohtaista

COMBATILLA PIDETTIIN NAISTEN FEKM KRAV MAGA ITSEPUOLUSTUSKURSSI 15.4.2023

24.4.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Sörnäisten harjoituskeskuksessa järjestettiin lauantaina 15.4.2023 kevään toinen kolmen (3) tunnin naisten krav maga itsepuolustuskurssi.

Naisten krav maga itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille (K-14), joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta itsepuolustuksesta. Kolmen tunnin tehopaketti sisältää tietoa naisiin kohdistuvista uhka- ja väkivaltatilanteista sekä niistä selviytymiseen tehokkailla ja helposti omaksuttavilla itsepuolustustekniikoilla.

Naisten krav maga itsepuolustuskurssi alkaa noin tunnin teoriaosuudella, jonka jälkeen aloitetaan varsinainen itsepuolustustekniikoiden harjoittelu pienissä ryhmissä oman opettajan johdolla maassa ja pystyssä tapahtuvia hyökkäyksiä vastaan.
Pienessä ryhmässä oman ohjaajan johdolla tekniikoiden oppiminen on varsin nopeaa ja tehokasta.
Kurssin ohjelmassa oli mm. naisiin kohdistuvat uhka- ja väkivaltatilanteet, tilanteiden välttäminen ja ennakointi, puhuttaminen ja käskyttäminen, stressireaktiot uhkatilanteessa, avun hälyttäminen ja jälkitoiminta, etäisyystekniikat, otteista ja kuristuksista vapautuminen, maassa puolustautuminen sekä lyöntien ja potkujen torjunta, Rikoslaki (RL 4:4 Hätävarjelu).

Kurssin pääopettajana toimivalla Soili Purasella (krav maga musta vyö 3. D) on yli 20-vuoden kokemus krav magan harjoittelusta ja opettamisesta. Kurssin aikana Puranen korostaa, että kolmessa tunnissa ei vielä omaksuta suuria määriä tekniikoita ja taktiikoita, mutta tärkeintä on oman turvallisuusajattelun herääminen.
Parasta itsepuolustusta on uhkatilanteiden ennakointi ja välttäminen ympäristöä tarkkailemalla; lisäksi tehokkaat ja helposti omaksuttavat itsepuolustustekniikat tarjoavat kiperissäkin tilanteissa toimintatapoja irtautua uhka- ja väkivaltatilanteista turvallisesti.

Naisten krav maga itsepuolustuskurssi soveltuu erityisesti palvelu-, hoito-, hoiva-, sosiaali-, nuoriso-, opetus-, matkailu-, ravintola- ja turvallisuusalalla työskenteleville sekä yksin liikkuville ja matkustaville naisille.
Kurssilla ikäraja on 14-vuotta (K-14).

Kurssin opetus perustuu kansainväliseen ja arvostettuun FEKM Krav Maga -itsepuolustusjärjestelmään (FEKM-RD) ja itsepuolustuksen yleisiin koulutusmenetelmiin.

Kolmen tunnin jälkeen aina niin innostuneet kurssilaiset ovat saaneet hyvän määrän tieto-taitoa omaan turvallisuuspakkiin. Naisten krav maga -itsepuolustuskurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua myös muilla Combat Academy of Finlandin järjestämillä jatko- ja erikoiskursseilla.

Kiitos Reippaille oppilaille ja Soilille ja muille ohjaajille!

Seuraava Naisten Krav Maga -itsepuolustuskurssi pidetään Helsingin Sörnäisissä ke 3.5.2023 klo 18-21. Tervetuloa vaikka perheen naisväen tai ystävien kanssa! ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Muut kurssit – leirit

Combat Academy of Finlandin Naisten Krav Maga itsepuolustuskursseista ja muista kursseista saa lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi

Huom! Järjestämme vastaavia kursseja myös yrityksille ja yhdistyksille!
Tiedustelut: info@combat.fi

 

Ylös