Ajankohtaista

KIPINÄ SOFTWAREN HENKILÖKUNTA BRASILIAN JUJUTSU -KURSSILLA 30.3.2023

20.4.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Sörnäisten harjoituskeskuksessa järjestettiin 30.3. kahden (2 h) tunnin mittainen Brasilian Jujutsu- kurssi Kipinä Software Oy:n henkilökunnalle.

Helsinkiläinen Kipinä Software Oy tarjoaa osaamista ja palvelua liiketoimintamuotoilusta ohjelmistokehitysprojekteihin ja jatkuviin palveluihin. Kipinä Software muodostaa yhdessä Luoto Companyn, NorthCoden, Vuolu Groupin, Asteroidin ja TrailOpenersin kanssa ekosysteemin, jossa yli 120 kokenutta ja intohimoista asiantuntijaa luo uutta ja ratkaisee liiketoiminnan sekä kestävän kehityksen haasteita tekniikan avulla.

Kipinä Software haluaa, että sen asiantuntijoilla tulee olla paras ympäristö luoda kipinöitä ja kehittää laadukkaita ratkaisuja asiakkaiden digihankkeissa. Kipinä Softwarella Nora Lindahl on ”se” henkilö, joka järjestää yrityksen tapahtumat, joissa yhteisön hyvinvointi vahvistetaan yhdessä tekemällä ja joihin jokainen Kipinäläinen haluaa osallistua. Noralla onkin oma vahva visio miten Kipinän yhteisön hyvinvointia vahvistetaan…. ”Kipinäläisille on tärkeää, että porukalla on hyvä henki ja tahto, että Kipinä on sellainen paikka, jossa ihmiset viihtyvät. Ihmiset haluavat muutakin kuin vain rahaa, he haluavat elää omannäköistä elämää.”

Tällä kertaa uutta kipinää ja hyvinvointia lähdettiin hakemaan Noran johdolla Combat Academy of Finlandin järjestämältä Brasilian Jujutsun kurssilta, jossa Kipinä Softwaren huippuosaajat pääsivät opettelemaan Brasilian Jujutsun perustekniikoita yhdessä mustavöisen Joacim ”Jocke” Bergman (BJJ Black Belt, NoGi/BJJ opettaja) johdolla. Combat Academy of Finlandilla on 30-vuoden kokemus vastaavien kurssien järjestämisestä; taas kerran kurssilla olleilla oli mahtava tekemisen meininki ja kaikki saivat varmasti uutta kipinää kevääseen.

Kiitos Noralle ja Kipinä Softwaren tiimille sekä Jockelle hienosta kurssista!

Kipinä Softwaren kipinöivistä palveluista löytyy tietoa: https://www.kipina.fi/
Combat Academy of Finlandin yritys- ja muista kursseista löytyy tietoa: www.combat.fi

Teksti: Ari Vargman/Combat Academy of Finland
Kuvat: Kipinä Software/Combat Academy of Finland

 

Ylös