Ajankohtaista

COMBATIN JUUSO JA TERO FEKM KRAV MAGA MUSTAN VYÖN KOKEESSA BELGIAN TOURNAISSA 1.4.2023

2.4.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin ja Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton krav maga ohjaajat Juuso Rantala ja Tero Lempinen osallistuivat eilen 1.4.2023 Belgian Tournaissa pidettyyn Belgian liiton järjestämään FEKM krav magan mustan vyön kokeeseen.

Molempien suomalaisten kokeet menivät läpi, Juuso Rantala suoritti FEKM krav maga 2. D ja Tero Lempinen FEKM krav magan mustan vyön 1. D; FEKM krav magassa mustan vyön kokeiden läpäisyprosentti on noin 50-60%.

Koko päivän kestäneen vaativan kokeen tuomaristossa istui myös Belgian tekninen johtaja Christophe ”Chris” Clavier (FEKM krav maga 5. D), joka on meille monelle tuttu mies lukuisten suomen leirivierailuiden ansiosta.
Chris ja Luca saapuvat suomeen myös tänä keväänä 27.-28.5.2023 – Tervetuloa Leirille!

 

Ylös