Ajankohtaista

COMBATIN TAISTELIJAT OSUVAN PISTOOLI RANGE WORKSHOP -KURSSILLA 24.4.2023

27.4.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finland järjesti 24.4.2023 Pistooli Range Workshop -kurssin yhteistyössä Helsinkiläisen Osuvan ampumaradan kanssa. Ampumaradalla järjestettävä Pistooli Range Workshop -kurssi on suoraa jatkoa Taktinen pistooli 1 -kurssille, joka ei sisällä oikeilla aseilla tapahtuvaa ampumaharjoittelua.

Kolmen (3) tunnin Pistooli Range Workshop -kurssilla käytiin läpi mm. aseenkäsittelyn turvasäännöt, perustekniikan teoria, ampumaharjoitus 25 metriä ja toiminnallinen ampumaharjoitus 10 metriä. Kurssilaiset pääsivät teoriaosuuden jälkeen harjoittelemaan taktista aseen käsittelyä ja ammuntaa Osuvan Tähtitorninmäen ampumaradalla oikeilla (Glock m44 cal.22lr ja Glock m17 cal.9×19) aseilla ja patruunoilla.

Turvallisesta ja osaavasta opetuksesta vastasivat Osuvan raudanlujat ase- ja ampumakouluttajat, joilta tuli myös kehuja kurssilaisten hyvästä ja turvallisesta tekemisestä kurssin aikana.
Tälle kurssille etusijalla olivat Combat Academy of Finlandin järjestämiin taktisiin pistooli- ja kiväärikursseihin (Taktinen pistooli 1, Taktinen kivääri 1) osallistuneet/krav magan harrastajat/ohjaajat.

Valitettavasti kaikki kiinnostuneet eivät mahtuneet tälle kurssille mukaan, mutta seuraava Osuvan ampumaradan kanssa järjestettävä Pistooli Range Workshop -kurssi pidetään ensi syksynä.

Tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista löytyy https://www.combat.fi -sivuilta ja sähköpostiin tulevista ilmoituksista.

Mahtava Kurssi – Iso Kiitos Osuvan Kalle ja muut kouluttajat sekä kurssille osallistuneet!

Osuva on ollut vuosia Combat Academy of Finlandin vahva yhteistyökumppani ase- ja ampumakoulutuksissa, joten kaikille ase- ja ampumakursseista kiinnostuneille vahva suositus Osuvan radalle ja kursseille!
Osuvan ampumaradan kursseista/toiminnasta löytyy infoa www.osuva.com ja www.osuvaoutfitters.com

Seuraa Combat Academy of Finlandia somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

Ylös