Ajankohtaista

COMBATILLA WEAPONS COMBAT SYSTEMS GRANDMASTER LARS LIND 4.3.2023

5.3.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandilla harjoittelevan Helsinki Wing Tsunin Weapons Combat Systemsin seminaarivieraaksi saapui lauantainan 4.3.2023 lajin Tanskalaisen Grandmaster Lars Lind.

Grandmaster Lars Lindin tämän kertaisella seminaarilla harjoiteltiin Weapons Combat Systems järjestelmään kuuluvia eri osa-alueita (veitsiä ja muita terä-aseita sekä historiallisia aseita).

Lars on harrastanut sotahistoriaa yli 40 vuoden ajan, suurimpana intohimona keskiaika ja Napoleonin aikakausi sekä Britannian armeijan historia. Hän on hyödyntänyt tätä kiinnostusta kamppailulajielämässään, harjoitellut historiallisilla eurooppalaisilla aseilla ja opettanut historiallisia eurooppalaisia ​​taistelulajeja vuodesta 1996 lähtien.

Vuonna 2007 Lars perusti oman järjestelmän, joka perustui hänen vuosien kokemukseen kamppailulajeista ja kiinnostuksestaan ​​historiaan ja jossa yhdistyvät aseellisen taistelun käytännöllinen ja historiallinen puoli, lajin nimeksi tuli Weapons Combat Systems™. Larsilla on aseiden taistelujärjestelmien päällikön ja pääohjaajan arvo, hänellä on kouluja tai ryhmiä Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Meksikossa ja Kanadassa. Tänään hän on aktiivisempi kuin koskaan, ohjaten kuukausittain luokkia ja seminaareja kaikkialla Skandinaviassa ja Euroopassa.

 

Ylös