Sopimusehdot

Sopimusehdot

 

1. Opittujen itsepuolustus- ja taistelutaitojen väkivaltainen väärinkäyttö johtaa välittömään erottamiseen.

2. Väkivaltarikoksista tuomituille tai muutoin väkivaltaisesti käyttäytyville ei anneta opetusta.

3. Kurssilainen, joka lopettaa kurssin kesken (mistä syystä tahansa), erotetaan tai ei aloita kurssia ilman asiallista peruutusta, velvoitetaan maksamaan koko kurssihinta.

Jos kurssilainen sairastuu kurssin aikana, hän voi siirtyä seuraavalle kurssille tai myöhemmälle, mikäli sairaus niin vaatii. Asiasta on ilmoitettava heti sairastuttua sähköpostilla: info (at) combat.fi. Asiaa ei voi hoitaa puhelimitse.

4. Väärien tietojen antaminen johtaa ilmottautumisen välittömään hylkäämiseen/ harjoittelijan erottamiseen.

5. Combat Academy ei vastaa harjoituksissa, salilla tai näytöksissä sattuneista vahingoista / tapaturmista.

6. Harjoittelija on perehtynyt kurssin sisältöön, harjoitusaikoihin ja hintoihin.
Lisätiedot kursseista on luettavissa peruskurssit ja kurssit sivuilta ja lajeista
lajit-sivuilta.

7. Ilmoittautuminen on sitova ilman kirjallista (info(at)combat.fi) peruutusta viimeistään 2 (kaksi) vrk:tta ennen kurssin alkamista.

8. Lopetettuaan harjoittelun kokonaan, kulkukortti tulee palauttaa välittömästi mutta viimeistään 7 vrk:n sisällä lopettamisesta.

9. Asiakas on vastuussa omasta terveydentilastaan siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä muille harjoittelijoille.

10. Combat Acedemy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä (esim. lakko, työtaistelu, vesivahinko, tulipalo, pandemia), ja joita ei kohtuudella voida edellyttää otettavan huomioon, ja jonka seurauksia ei kohtuudella olisi voinut välttää.

Ylös