Ajankohtaista

COMBAT ACADEMY OF FINLAND AVAA UUDEN 500 M2 SALIN MYYRMÄKEEN 8.1.2024 

2.12.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finland (1993-2023) on toiminut Vantaan Myyrmäessä vuodesta 1993 alkaen, viimeiset reilut 10 vuotta Kauppakeskus Iso Myyrin alakerrassa (Liesikuja 1, 01600 Vantaa).

Nykyiset Iso Myyrin tilat ovat olleet osin heikossa kunnossa (mm. pukuhuoneet, suihkut ja ilmastointi) johtuen rakennuksen iästä ja purkusuunnitelmista; kauppakeskuksen tilalle on suunniteltu uusia asuntoja lähivuosina.
Tämän vuoksi Combat Academy of Finland on hakenut alueelta jo pidempään parempia tiloja. Syksyn aikana selvisi, että legendaarinen Myyrin Kuntokeskus (Liesikuja 7) oli lopettamassa toimintansa. Myyrin Kuntokeskus on 90-luvun vanhoja ja alkuperäisiä Old School -saleja, jossa tavoitteellinen harjoittelu ja ammattilaisten suosima kovaa käyttöä kestävä laitteisto kohtasivat. Salin laitteet ovat tukevaa ja kestävää KRAFTWERK -laatua, jonka nimiin vannovat myös monet maailman parhaat urheilijat ja kehonrakentajat.

Myyrin Kuntokeskuksen käytöstä vapautuvat liikuntatilat siirtyvät Combat Academy of Finlandin käyttöön 8.1.2024 alkaen, samalla toimivaa tilaa on saatu lisää ja pukuhuoneet, suihkut sekä ilmastointi päivitettyä. Uuden Combat Academy of Finland Myyrmäki 2.0 salin osoite on Liesikuja 7, 01600 Vantaa (noin 100 metriä vanhalta salilta).

Myyrin Kuntokeskuksen lopettamisen myötä salin kaikki laitteet, telineet ja painot tulivat myyntiin. Legendaaristen KRAFTWERK-laitteiden myyminen yksittäin ympäri maailmaa olisi ollut todella ikävä ratkaisu. Vuosien mittaan Combat Academy of Finlandin harrastajilta ja kilpailijoilta oli tullut toiveita kuntosalien laitteiden päivittämisestä ja uusien hankkimisesta.
Meiltä löytyy tuhansia tavoitteellisesti harjoittelevia harrastajia ja ammattilaisia 30 vuoden takaa, joten näiden laitteiden hankkiminen Combat Academy of Finlandille oli ainoa oikea ratkaisu. KRAFTWERK -laitteet löysivät uuden kodin, jossa niillä rakennetaan tulevaisuudessakin tavoitteellisesti harjoittelevia harrastajia ja uusia maailmanmestareita.

Sörnäisistä ja Myyrmäestä löytyy vuoden 2024 alusta kuntosalin peruslaitteet (käsi-, olkapää-, rinta-, selkä-, jalka- ja pohjelaitteet, tangot, levyt, käsipainot, penkit ja telineet) kaikkien harrastajien ja kilpailijoiden käyttöön. Monen kohdalla tämä tarkoittaa myös 500-800 euron vuosittaista säästöä, koska Combat Academy of Finlandilla voi harjoitella oman lajin lisäksi myös kuntosalilla tehtävät harjoitukset samalla kk-hinnalla.

Aloitamme vuoden 2024 alussa (tammikuun aikana) Myyrmäessä kokeilun jäsenten vapaasta pääsystä salille, kulku tapahtuu omalla jäsenkortilla aamusta iltaan. Tiloja voi käyttää oman aikataulun mukaan eli tatamisali, kuntosali, säkit ja välineet ovat vapaasti käytössä myös normaaleiden harjoitusten ulkopuolella. Mikäli Myyrmäen salin vapaa kulku toimii ilman ongelmia (tilat ja välineet säilyvät ehjinä/tallessa eikä sisään päästetä ulkopuolisia), niin seuraavaksi se tullaan päivittämään Sörnäisten salille.

Combat Academy of Finlandin Myyrmäen uusi sali sijaitsee osoitteessa Liesikuja 7, 01600 Vantaa (noin 100 metriä vanhasta salista), salille mennään sisään Tuurakujan puolelta omasta katutason ovesta. Myyrmäen juna-asema 200 m.

Parkkipaikkoja löytyy Tuurakuja 2:n parkkihallista, myös kadun varrella sijaitseva parkkialue (Tuurakuja 4) on käytettävissä.
Pysäköinti on maksullinen arkisin klo. 7-19 välisenä aikana. Maksutapoina on parkkiautomaatti sekä mobiilisovellukset Easypark ja ParkMan. Ensimmäisen 60 min pysäköinti on parkkikiekolla maksuton, ja sen jälkeen 1 e/tunti ja klo 19 jälkeen ilmaista.

Combat Academy of Finland täytti tänä keväänä 30 vuotta (1993-2023).
Kuluneen 30 vuoden aikana olemme järjestäneet 30 000 harrastajalle 2 000 perus- ja jatkokurssia satojen opettajien johdolla eri kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa.
Urheilijamme ovat voittaneet yli 10 ammattilaisten ja amatöörien maailmanmestaruutta sekä satoja SM-, PM-, EM- ja MM- mitaleita. Vuonna 2023 Niko Korventaus ammattilaisten potkunyrkkeilyn KOK maailmanmestaruus ja Jennika Vainion potkunyrkkeilyn WAKO 2023 MM-hopea.
Kymmenet salin pitäjät ja opettajat pääkaupunkiseudulla ovat saaneet oppinsa meiltä jossain vaiheessa, mikä osaltaan tuo lajiemme pariin lisää uusia harrastajia ja mestareita.

Kuluneiden 30-vuoden aikana Combat Academy of Finlandilla on aina uskottu, että huippulaadukkaat treeniolosuhteet ja parhaat opettajat tuovat meille kaikille lisäarvon, jollaista on vaikea saada muilta saleilta. Tämän vuoksi Combat Academy of Finland on investoinut 2023-2024 varsin mukavan summan uusiin tiloihin ja kalustoon. Tervetuloa harjoittelemaan Mestareiden salille!

Seuraa Combat Academy of Finlandin tapahtumia ja ihmisiä somessa.

Facebook: https://www.facebook.com/combat.fi
Instagram: https://www.instagram.com/combatacademyoffinland/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyVnPFY8tJqd4DjCLLin4XA

 

 

 

Ylös