Ajankohtaista

COMBATILLA HARJOITELTIIN KRAV MAGAA ITF TAEKWONDO MESTARIN OPISSA 6.5.2023

9.5.2023 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin Sörnäisten krav maga vyökoeharjoituksissa päästiin viime lauantaina (6.5.) harjoittelemaan potkutekniikoita ja niiden yhdistelmiä ITF Taekwondo -mestarin Olga (os. Borisenko) Berkinfandin (musta vyö 3. Dan) johdolla.

Krav magaan on otettu potkuja potku- ja thainyrkkeilystä, karatesta ja taekwondosta, jossa potkuja harjoitellaan lähes päivittäin. Meillä oli siis hyvä tilaisuus päästä hakemaan omiin potkuihin oppia ja korkeutta tämän äärimmäisen taitavan ITF- mestarin johdolla.

Viron ITF Taekwondo -maajoukkuetta edustavalla Olgalla on huikealta uralta yli 130 mitalia, lajin musta vyö (3. Dan) ja saavutuksina mm. 3 x MM pronssia, 2 x EM hopeaa, 3 x EM pronssia, Czech Open (European Cup) kultaa, World Cup hopeaa, Amber Cup Latvia kultaa, 1 x European King of TKD kultaa ja pronssia, 14 x Eestin mestaruutta, 13 x Baltian mestaruutta ja Estonia Martial Arts best sportsman 2014. Lisäksi Olga on voittanut myös Potkunyrkkeilyssä Viron ja Baltian mestaruuden.

Kaikilla oli todella mukavaa ja mukaan tarttui iso määrä hyvää oppia! Kiitos Mestari Olgalle mahtavasta päivästä!

Ylös