Ajankohtaista

COMBATIN JOUKKUE NOGI FINNISH OPENISSA 27.-28.8.2022

13.9.2022 | Yleinen

Combat Academy of Finlandin NoGi -joukkue osallistui Vantaan Tikkurilan Trio Sport Centerissä 27.-28.8.2022 järjestettyihin NoGi Finnish Open -kilpailuihin.

Kahden päivän aikana pidetty NoGi Finnish Open keräsi huimat 456 ottelijaa ympäri Suomea, joten Combat Academy of Finlandin 10 hengen NoGi -joukkue pääsi monen ensikertalaisen kanssa heti mukaan suuren maailman kisatunnelmaan.

Combat Academy of Finlandin 2022 NoGi -joukkueessa ottelivat valkovöiset: -73,5 kg Kalle Hirvaskoski, -79,5 kg Eero Huttunen, -79,5 kg Juuso Korhonen, -79,5 kg Joel Lehdes, -79,5 kg Anton Londoño, -85.5 kg Emre Olgun ja +71,5 kg Helmi Hannus. Sinivöisten sarjassa ottelivat -73,5 kg Joni Lehtosaari, purppuravöisten sarjassa -56,5 kg Patricia Lehto ja ruskeavöisten sarjassa -73,5 kg Maximiliano Lozano.

Lauantaina 27.8. Combat Academy of Finlandin alle -56,5kg sarjassa Patricia Lehto otteli pronssia naisten yhdistetyssä purppura-, ruskea- ja mustavöiden sarjassa. Hienoa Patricia – Onnittelut mitalista!

Joni Lehtosaarelle jäi lauantain alle -73,5 kg, uransa ensimmäisestä sinivöisten sarjan ottelusta paljon kokemusta; selvästi ainakin taso kovenee kun vyön väri tummenee. Ruskeiden vöiden sarjassa alle -73,5 kg Maximiliano Lozano joutui taputtamaan itsensä pois kesken ensimmäisen ottelun ikävän polvivamman takia; pikaista paranemista Maxille!

Sunnuntaina 28.8. oteltiin valkovöisten ottelut. Naisten sarjassa +71,5 kg Combat Academy of Finlandin Helmi Hannus taisteli kahdella kovalla otteluvoitolla sarjansa NoGi Finnish Open kultaa, minkä jälkeen vielä avoimessa sarjassa (kaikki sarjat mukana) NoGi Finnish Open pronssia. Kova veto Helmiltä – Onnea Mestarille!

Combat Academy of Finlandin joukkueen Kalle, Eero, Juuso, Joel, Anton ja Emre ottelivat lauantaina erittäin hienosti, suurin osa osallistui vasta ensimmäistä kertaa kisoihin. Kaikille voittoja ja tappioita, monella se mitali oli todella lähellä, joten seuraaviin kisoihin on hyvä lähteä Tikkurilasta saadulla kokemuksella ja asenteella.

Loistavia suorituksia Kaikilta Combat Academy of Finlandin NoGi Finnish Open -joukkueen urheilijoilta!
Onnittelut mitalisteille! Muistakaa, että ilman kovaa harjoittelua ja osallistumista kukaan ei voi voittaa mitaleita.

Ylös