Yrityskurssit – yksityistunnit

Itsepuolustus- kamppailu- ja teemakurssit yrityksille tiloissamme tai tiloissanne!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja toteutamme yhdessä Teille tunnin, kahden tai koko päivän kestävän vauhdikkaan ja mielenkiintoisen itsepuolustus-, kamppailu- ja taistelulajien tapahtuman: info@combat.fi

Räätälöimme yhtiönne strategiaan ja toimintaan sopivan, parhaan mahdollisen itsepuolustus- ja turvallisuuskoulutuksen.
Koulutuksessa harjoitellaan mm. uhkatilanteiden ennakointia ja välttämistä, liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikkaa, stressireaktioita väkivaltatilanteessa, puhuttamista ja käskyttämistä uhkatilanteessa, lyönti- ja potkuhyökkäyksien torjuntoja, otteista ja kuristuksista vapautumisia, avun hälyttämistä sekä Hätävarjelupykälän sisältöä (RL 4:4 §).
Koulutukset tarjoavat varsin laajan näkemyksen arkielämän eri uhkatilanteista ja niissä toimimisesta; työympäristö, sen erityispiirteet ja turvallisuus otetaan huomioon kurssien opetuksessa.

Kurssit sopivat kaikille; opetetut tekniikat ja taktiikat ovat helposti ja nopeasti omaksuttavia, eikä niiden omaksumiseen tarvitse olla aikaisempaa taustaa itsepuolustuksesta.
Opetus perustuu kansainväliseen FEKM krav maga-itsepuolustusjärjestelmään, jota käyttävät Suomessakin lukuisat eri siviili-, ammatti- ja viranomaisryhmät työssään.

Olemme Combat Academy of Finlandissa pitäneet viimeisen 30-vuoden aikana sadoille eri kokoisille yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille vastaavia kursseja krav magan lisäksi myös kaikissa muissa lajeissamme, mm. kuntonyrkkeily, brasialian jujutsu, lukkopaini, krav maga, potkunyrkkeily, thainyrkkeily, ladythai, vapaaottelu, wing tsun ja escrima.

Haluamme myös jatkossa tarjota kaikille kiinnostuneille parasta mahdollista opetusta kamppailu-, itsepuolustus- ja taistelulajeissa.

 

 

 

 

 • NAISTEN FEKM KRAV MAGA ITSEPUOLUSTUSKURSSI (3 H) -pyydä tarjous
  Kysy lisää / Pyydä tarjous

  Naisten FEKM Krav Maga -itsepuolustuskurssilla (3 h) käydään läpi naisiin kohdistuvien uhkatilanteiden ennakointia ja välttämistä, uhkatilanteiden viestintää, stressireaktioita ja lainsäädäntöä sekä harjoitellaan tehokkaita ja helposti omaksuttavia itsepuolustustekniikoita varsinaisen laittoman hyökkäyksen torjumiseksi.

  Kurssi sopii kaikille normaalikuntoisille naisille, jolla ei ole aikaisempaa taustaa tai kokemusta itsepuolustuksesta. Kurssin ikäraja on 14- vuotta (K-14).

  Kurssin sisältö ja tavoitteet:
  -tiedostaa naisiin kohdistuvat uhka- ja väkivaltatilanteet
  -tilanteiden välttäminen ja ennakointi
  -puhuttaminen ja käskyttäminen
  -stressireaktiot uhkatilanteessa
  -avun hälyttäminen ja jälkitoiminta
  -etäisyystekniikat
  -otteista ja kuristuksista vapautuminen
  -maassa puolustautuminen
  -lyöntien ja potkujen torjunta
  -Rikoslaki (RL 4:4 Hätävarjelu)

  Kurssin tavoitteena on opettaa perusteet naisiin kohdistuvista uhka- ja väkivaltatilanteista sekä niistä selviämiseen mahdollisimman turvallisesti ja tehokkaasti.
  Opetus perustuu kansainväliseen ja arvostettuun FEKM Krav Maga -itsepuolustusjärjestelmään (FEKM-RD).
  Kurssin opettajina toimivat kokeneet ja ammattitaitoiset FEKM Krav Maga- opettajat (Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitto, PKMI).

  Kurssin suorittaneet voivat jatkaa itsepuolustuksen harjoittelua FEKM Krav Maga jatkokursseilla, joita järjestetään FEKM Krav Maga -kouluissa ympäri vuoden. Kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.

  Kurssi voidaan toteuttaa tilolissamme tai tiloissanne valitulle henkilömäärälle!

Yksityistunnit

Niko Korventaus
Ikä 24

Ottelen ammattilaisena potku- ja thainyrkkeilyssä sekä maajoukkuetasolla. Lajitaustaa minulla on takana 10 vuotta, joista kahdeksan olen otellut. Olen myös valmentanut vuodesta 2016 eritasoisia ja -kokoisia ryhmiä.

Tarjoan yksityistunteja kaiken tasoisille niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin ammattilaisottelijoillekin. Myös isommille ryhmille.

Saavutukset:
Maailmanmestari, potkunyrkkeily, King of Kingsin KOK K-1 alle -71 kg
3x thainyrkkeilyn suomen mestari 2015,2019,2020
Potkunyrkkeilyn suomen mestari 2020
Wako European cup kulta 2022
Wako European cup paras ottelija 2022
Pohjoismaiden mestari 2022
Pohjoismaiden mestaruus turnauksen paras ottelija 2022

Hinnat:
Potkunyrkkeily, thainyrkkeily tai kuntonyrkkeily:
Yksityistunti hinta 35 €

Ota rohkeasti yhteyttä niin hiotaan taistelutekniikkasi ja kondiksesi kuntoon. Yhteydenotto sähköpostitse niko.korventaus@hotmail.com

Ylös