TAKTINEN PISTOOLI 1 ( 3 h) – avoin kurssi kaikille taktisesta aseenkäsittelystä kiinnostuneille

Huom! Aika myöhäistynyt!
11.2.2023 klo 13.30-16.30

Sörnäinen

62 euroa, (Combatin/PKMIn jäsenille 39 euroa - ostetaan kohdasta: TAKTINEN PISTOOLI 1 ( 3 h) – Combatin/PKMIn jäsenille )

Kouluttaja: Ari Vargman, 4. D FEKM krav maga, FEKM Military Instructor

Kurssin sisältö: Taktinen pistooli I -kurssi (3 h) on kaikille avoin pistoolin peruskurssi, joka tarjoaa perusteet turvalliseen ja tilanteen mukaiseen taktiseen pistoolin käsittelyyn.
Kurssin ohjelma: turvallinen aseen käsittely (turvasäännöt), radalla toiminta ja suojavarusteiden käyttö, pistoolin toimintaperiaate, pistoolin turvallinen lataaminen ja tyhjentäminen, varusteet ja niiden sijoittelu, ammunnan perusteet (ote, asento, tähtäinkuva ja laukaisu), valmiusasennot ja käännökset, lippaan vaihto.

Pääsyvaatimus: Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta itsepuolustuksesta, ammunnasta tai aseen käsittelystä.

Kurssi on suunnattu kaikille taktisesta aseen käsittelystä ja lähitaistelusta kiinnostuneille täysi-ikäisille (K-18) nuhteettomille miehille ja naisille (henkilöllisyystodistus mukaan). Kurssi sopii erityisesti krav magan ja eri itsepuolustuslajien harrastajille ja opettajille, reserviläisille, turva-alan ammattilaisille, toiminnallisesta ammunnasta kiinnostuneille (IPSC, SRA, IDPA) sekä asetta työssään kantaville viranomaisille.
Kurssi perustuu FEKM Krav Maga Military -järjestelmään ja pistooliammunnan yleisiin koulutusmenetelmiin.
Kurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua taktisilla jatkokursseilla sekä ampumaradalla pidettävillä kursseilla (oikeilla aseilla ja patruunoilla). Muista kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.
HUOM! Kurssilla ei harjoitella oikeilla aseilla/patruunoilla; harjoitukset tehdään turvallisilla harjoitusaseilla ja latausharjoituspatruunoilla.
Varustus: sisäliikunta-asu ja -varusteet (alasuojat, sisäjalkineet/paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Paikka: Combat Academy of Finland (Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki)
Ilmoittautuminen: http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

Ylös