Peruttu – Krav maga taktinen kivääri 1 (2,5h) – avoin kurssi kaikille kivääriammusta kiinnostuneille

Peruttu - vastaava tapahtuma la 4.3.2023
11.2.2023 klo 15.30-18.00

Sörnäinen

59 euroa, (Combatin/PKMIn jäsenille 32 euroa: ostetaan kohdasta Krav maga Taktinen kivääri 1 – Combatin/PKMIn jäsenille)

Kouluttaja: Ari Vargman, 4. D FEKM krav maga, FEKM Military Instructor

Kurssin sisältö: Taktinen kivääri I -kurssi (2.5 h) on kaikille avoin RK/AR -kiväärin peruskurssi, joka tarjoaa perusteet turvalliseen ja tilanteen mukaiseen taktiseen kiväärin käsittelyyn.

Kurssin ohjelma: turvallinen aseen käsittely (turvasäännöt), radalla toiminta ja suojavarusteiden käyttö, RK/AR -kiväärin toimintaperiaate, RK/AR -kiväärin turvallinen lataaminen ja tyhjentäminen, varusteet ja niiden sijoittelu, ammunnan perusteet (ote, asento, tähtäinkuva ja laukaisu), valmiusasennot ja käännökset, lippaan vaihto.

Pääsyvaatimus: Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta itsepuolustuksesta, ammunnasta tai aseen käsittelystä.
Kurssi on suunnattu kaikille taktisesta aseen käsittelystä ja lähitaistelusta kiinnostuneille täysi-ikäisille (K-18) nuhteettomille miehille ja naisille (henkilöllisyystodistus mukaan). Kurssi sopii erityisesti krav magan ja eri itsepuolustuslajien harrastajille ja opettajille, reserviläisille, turva-alan ammattilaisille, toiminnallisesta ammunnasta kiinnostuneille (IPSC, SRA, IDPA) sekä asetta työssään kantaville viranomaisille.
Kurssi perustuu FEKM Krav Maga Military -järjestelmään ja RK/AR -kiväärin yleisiin koulutusmenetelmiin.
Kurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua taktisilla jatkokursseilla sekä ampumaradalla pidettävillä kursseilla (oikeilla aseilla ja patruunoilla). Muista kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.

HUOM! Kurssilla ei harjoitella oikeilla aseilla/patruunoilla; harjoitukset tehdään turvallisilla harjoitusaseilla ja latausharjoituspatruunoilla.

Varustus: sisäliikunta-asu ja -varusteet (alasuojat, sisäjalkineet/paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Paikka: Combat Academy of Finland (Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki)

Ilmoittautuminen: http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

 

 

Ylös