Naisten Krav Maga itsepuolustuskurssi I (3h)- avoin kaikille

Ke 1.11.2023 klo 18.00-21.00
Varattu kurssipaikka on sitova.

Sörnäinen, sornainen

48,00 € (-20% saman perheen jäsenille)(Combatin/PKMIn jäsenet 34,00 € - ostetaan kohdasta: Naisten Krav Maga itsepuolustuskurssi I (3h) – Combatin/PKMIn jäsenet)

Kurssin sisältö: Naisten itsepuolustus I -kurssi (3 h) on kaiken ikäisille naisille tarkoitettu avoin turvallisuuskurssi, jossa opetetaan uhka- ja väkivaltatilanteidentilanteiden ennakointia ja välttämistä sekä harjoitellaan tehokkaita ja helposti omaksuttavia itsepuolustustekniikoita.

Kurssi soveltuu erityisesti palvelu-, hoito-, hoiva-, sosiaali-, nuoriso-, opetus-, matkailu-, ravintola- ja turvallisuusalalla työskenteleville sekä yksin liikkuville ja matkustaville naisille.
Kurssin ikäraja on 14- vuotta (K-14).

Kurssin ohjelma: tiedostaa naisiin kohdistuvat uhka- ja väkivaltatilanteet, tilanteiden välttäminen ja ennakointi, puhuttaminen ja käskyttäminen, stressireaktiot uhkatilanteessa, avun hälyttäminen ja jälkitoiminta, etäisyystekniikat, otteista ja kuristuksista vapautuminen, maassa puolustautuminen, lyöntien ja potkujen torjunta, Rikoslaki (RL 4:4 Hätävarjelu).

Pääsyvaatimus: Kurssi sopii kaikille normaalikuntoisille naisille, jolla ei ole aikaisempaa taustaa tai kokemusta itsepuolustuksesta. Kurssin ikäraja on 14- vuotta (K-14).

Kurssin opetus perustuu kansainväliseen ja arvostettuun FEKM Krav Maga -itsepuolustusjärjestelmään (FEKM-RD) ja itsepuolustuksen yleisiin koulutusmenetelmiin.

Kurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua muilla erikois- tai peruskursseilla. Muista kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.

Varustus: sisäliikunta-asu ja -varusteet (sisäjalkineet/tai paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Paikka: Combat Academy of Finland (Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki)

Ilmoittautuminen: http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu heti verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

Ylös