Krav maga Taktinen kivääri 1 (2,15h) – Combatin/PKMIn jäsenille

La 16.9.2023 klo 14.15-16.30

Sörnäinen

59 euroa (Combatin ja PKMI:n jäsenet 1.9.2023 mennessä maksettuna 34 euroa)

Kouluttaja: Ari Vargman, 4. D FEKM krav maga, FEKM Military Instructor

Kurssin sisältö: Taktinen kivääri I -kurssi (2.15 h) on kaikille avoin RK/AR -kiväärin peruskurssi, joka tarjoaa perusteet turvalliseen ja tilanteen mukaiseen taktiseen kiväärin käsittelyyn.

Kurssin ohjelma: Aseen käsittely turvasäännöt, suojavarusteiden käyttö, RK/AR -kiväärin toimintaperiaate, aseen turvallinen lataaminen ja tyhjentäminen, muut varusteet, ammunnan perusteet, valmiusasennot ja käännökset.

Pääsyvaatimus: Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta krav magasta, itsepuolustuksesta, ammunnasta tai taktisista kursseista.

Kurssi on suunnattu kaikille taktisesta aseen käsittelystä ja lähitaistelusta kiinnostuneille täysi-ikäisille (K-18) nuhteettomille miehille ja naisille (henkilöllisyystodistus mukaan). Kurssi sopii erityisesti krav magan ja eri itsepuolustuslajien harrastajille ja opettajille, reserviläisille, turva-alan ammattilaisille, toiminnallisesta ammunnasta kiinnostuneille (IPSC, SRA, IDPA) sekä asetta työssään kantaville viranomaisille. Kurssi perustuu FEKM Krav Maga Military -järjestelmään ja RK/AR -kiväärin yleisiin koulutusmenetelmiin.

Kurssin käyneet voivat jatkaa harjoittelua taktisilla jatkokursseilla sekä ampumaradalla pidettävillä kursseilla (oikeilla aseilla ja patruunoilla). Muista kursseista saat lisätietoa sivuiltamme www.combat.fi.

HUOM! Kurssilla ei harjoitella suorituksia oikeilla aseilla/patruunoilla; harjoitukset tehdään turvallisilla harjoitusaseilla ja latausharjoituspatruunoilla.

Varustus: sisäliikunta-asu ja -varusteet (alasuojat, sisäjalkineet/paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Hinta: 59 euroa (Combatin ja PKMI:n jäsenet 1.9.2023 mennessä maksettuna 34 euroa)

Paikka: Combat Academy of Finland (Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki)

Ilmoittautuminen: viimeistään viikkoa ennen (ellei muuta mainita) http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

 

Ylös