ITF TAEKWONDO MESTARI OLGA BORISENKON POTKULEIRI LA 7.8.2021 KLO 11-13 SÖRNÄISISSÄ

La 7.8.2021 Klo 11.00-13.00
Vain jäsenille!

Sörnäinen

Molemmat leirit ovat ilmaisia Combat Academy of Finlandin jäsenille (maksut voimassa). Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä!

ITF TAEKWONDO MESTARI OLGA BORISENKON POTKULEIRI LA 7.8.2021 KLO 11-14 SÖRNÄISISSÄ
Combat Academy of Finlandilla Sörnäisissä pidetään tulevana viikonloppuna La 7.8. klo 11-13 ITF Taekwondomestarin Olga Borisenkon (3. Dan) potkutekniikkaleiri. Leirillä Olgan apuna toimii Ian Berkinfand, joten jokainen saa varmasti omaan harjoitteluun/tekemiseen hyvää palautetta ja vinkkejä koko leirin ajan. Leiri sopii kaiken tasoisille harrastajille ja kilpailijoille; kaikille lajeille, joissa on mukana potkutekniikoita!

Eestin maajoukkueessa kilpailevalla Olga Borisenkolla on ITF Taekwondossa musta vyö (3. Dan) ja hän on voittanut huikealla urallaan ITF Taekwondossa mm. 3 x MM pronssia, 2 x EM hopeaa, Czech Open (European Cup) kultaa, World Cup hopeaa, Amber Cup Latvia kultaa, 1 x European King of TKD kultaa ja 1 pronssia, 14 x Eestin mestaruus (kultaa), 13 x Baltic Champion ja Estonia Martial Arts best sportsman 2014. Potkunyrkkeilyssä saavutuksia 1 x Baltic champion ja Eestin mestaruus (kultaa).

Ei Jäseniä ei valitettavasti voida tällä kertaa ottaa mukaan. Pahoittelut tästä, seuratkaa kuitenkin ilmoittelua tulevista leireistä!

Ylös