PERUTTU! FEKM KRAV MAGA LÄHITAISTELU I KAIKILLE KIINNOTUNEILLE (2.5 H)

LEIRI ON PERUTTU LA 7.10.2023

Sörnäinen (toimisto suljettu aamuisin), sornainen

46,00 euroa, (23.9.2023 mennessä maksettuna 32 euroa)

LA 7.10.2023 (Ari Vargman, 4. Dan krav maga, FEKM Military Instructor)
Aika: klo 9.30-12.00

Kurssin sisältö: FEKM Krav Maga Lähitaistelu I -kurssi (2.5 h) on kaikille avoin (K-18) sotilaiden lähitaistelun peruskurssi, joka tarjoaa perusteet turvalliseen ja tilanteen mukaiseen taktiseen rynnäkkökiväärin käyttöön lähitaistelutilanteessa (aseella tehtävät lyönnit ja torjunnat), kun ampuminen on estynyt.

Pääsyvaatimus: Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta krav magasta, itsepuolustuksesta, ammunnasta tai taktisista kursseista.

Kurssi on suunnattu kaikille taktisesta aseen käsittelystä ja lähitaistelusta kiinnostuneille täysi-ikäisille (K-18) nuhteettomille miehille ja naisille (henkilöllisyystodistus mukaan). Kurssi sopii erityisesti krav magan ja eri itsepuolustuslajien harrastajille ja opettajille, reserviläisille, turva-alan ammattilaisille, toiminnallisesta ammunnasta kiinnostuneille (IPSC, SRA, IDPA) sekä asetta työssään kantaville sotilaille ja viranomaisille. Kurssi perustuu kansainväliseen FEKM Krav Maga Military -lähitaistelujärjestelmään, jota opetetaan ammattisotilaille ja reserviläisille ympäri maailman.

Varustus: harjoitusasu ja -varusteet (alasuojat, sisäjalkineet/paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Hinta: 46 euroa (23.9.2023 mennessä maksettuna 32 euroa)

Paikka: Combat Academy of Finland, Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki-Finland

Ilmoittautuminen: viimeistään viikkoa ennen (ellei muuta mainita) http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

 

Ylös