PERUTTU !FEKM KRAV MAGA LÄHITAISTELU I Combatin/PKMIn jäsenille (2.5 H)

LEIRI ON PERUTTU LA 7.10.2023

Sörnäinen, sornainen

46 euroa (Combatin ja PKMI:n jäsenet 23.9.2023 mennessä maksettuna 32 euroa)

LA 7.10.2023 (Ari Vargman, 4. Dan krav maga, FEKM Military Instructor)
Aika: klo 9.30-12.00

Kurssin sisältö: FEKM Krav Maga Lähitaistelu I -kurssi (2.5 h) on kaikille avoin (K-18) sotilaiden lähitaistelun peruskurssi, joka tarjoaa perusteet turvalliseen ja tilanteen mukaiseen taktiseen rynnäkkökiväärin käyttöön lähitaistelutilanteessa (aseella tehtävät lyönnit ja torjunnat), kun ampuminen on estynyt.

Pääsyvaatimus: Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta krav magasta, itsepuolustuksesta, ammunnasta tai taktisista kursseista.

Kurssi on suunnattu kaikille taktisesta aseen käsittelystä ja lähitaistelusta kiinnostuneille täysi-ikäisille (K-18) nuhteettomille miehille ja naisille (henkilöllisyystodistus mukaan). Kurssi sopii erityisesti krav magan ja eri itsepuolustuslajien harrastajille ja opettajille, reserviläisille, turva-alan ammattilaisille, toiminnallisesta ammunnasta kiinnostuneille (IPSC, SRA, IDPA) sekä asetta työssään kantaville sotilaille ja viranomaisille. Kurssi perustuu kansainväliseen FEKM Krav Maga Military -lähitaistelujärjestelmään, jota opetetaan ammattisotilaille ja reserviläisille ympäri maailman.

Varustus: harjoitusasu ja -varusteet (alasuojat, sisäjalkineet/paljain jaloin, muistiinpanovälineet)

Hinta: 46 euroa (Combatin ja PKMI:n jäsenet 15.9.2023 mennessä maksettuna 32 euroa)

Paikka: Combat Academy of Finland, Sörnäisten rantatie 29 C, 00500 Helsinki-Finland

Ilmoittautuminen: viimeistään viikkoa ennen (ellei muuta mainita) http://www.combat.fi/kurssit/ (muut kurssit), info@combat.fi tai toimistoon

Tilitiedot/maksut: Maksu verkossa tai salin toimistoon (kortit, käteinen, liikuntaedut) tai Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) ennen tapahtumaa.

 

Ylös