COMBAT MASTER CAMP (CMC) THAINYRKKEILYN 2 X MAAILMANMESTARI RIKU IMMONEN THAINYRKKEILY JA K-1 -LEIRI

La 21.11.2020 klo 12.00-14.00 (TÄYNNÄ)
Klo 14.45-16.45 ON VIELÄ TILAA.
Kaikki sähköiset ilmoittautumiset ovat OK.

LEIRILLE ON ILMOITTAUDUTTAVA ENNAKKOON OS. INFO (AT)COMBAT.FI.

ILMOITA MYÖS TULETKO MOLEMPIIN, JA JOS ET, NIIN KUMPAAN!!!

MUKAAN PÄÄSEE ILMOITTAUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

Sörnäinen (toimisto suljettu aamuisin)

Combatin Jäsenet 0 euroa*, Ei Jäsenet 34 euroa (16.11. mennessä 29 euroa) *Combatin Jäsen = sopimus voimassa ja harjoitusmaksut ajan tasalla. Combatin Jäsenet (0 euroa ) ilmoittautuminen on SITOVA (ilman lääkärintodistusta saapumatta jättäminen laskutetaan normaalin maksun mukaan). MAKSUT TILILLE: Combat Brand Finland Oy, tilinumero FI82 8043 0710 1548 42.

HUOM! Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita kumpaan harjoitukseen/molempiin olet osallistumassa! Leirillä on rajoitetusti paikkoja! Vain sähköiset ilmoittautumiset huomioidaan – leirille ei voi tulla ilman ilmoittautumista!

Thainyrkkeilyn ammattilaisten (WMC) ja amatöörien Maailmanmestari, Turku Muay Thain (TMT) päävalmentaja Riku Immonen saapuu Combat Academy of Finlandin Sörnäisten salille La 21.11. pitämään Combat Master Camp (CMC)™ Thainyrkkeily ja K-1 -leirin.

Combat Master Camp (CMC)™ on Combat Academy of Finlandin uusi leiribrändi, jossa Combat Academy of Finlandin eri lajien kaiken tasoiset jäsenet pääsevät harjoittelemaan joka kuukausi 1-2 taistelu- ja kamppailulajien leiriä. Combat Master Camp (CMC)™ opettajina näemme eri lajien mestareita ympäri maailman.
Haluamme tarjota jäsenillemme parasta mahdollista taistelu- ja kamppailulajien opetusta ja tapahtumia – myös ei jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan. Muista seurata meitä FB- ja Instagramissa, niin olet pelissä mukana!

Tässä marraskuun 21. päivän Combat Master Camp (CMC)™ Mestarina nähdään yksi Suomen menestyksekkäimmistä thainyrkkeilijöistä ja kamppailuvalmentajista. Kaksinkertainen thainyrkkeilyn maailmanmestari, euroopanmestari ja suomenmestari Riku Immonen tunnetaan häikäisevän ottelu-uransa ohella myös menestyksekkäänä valmentajana (mm. thainyrkkeilyn maailmanmestarit Daniel Forsberg, Topi Helin ja Kati Kaareskoski ja UFC -ottelijat: Makwan Amirkhan ja Teemu Packalen), minkä lisäksi mies on toiminut kilpailuiden kehä- ja pistetuomarina tuomitsemassa kamppailu-urheilun suurimpia tähtiä (Buakaw, Giorgio Petrosyan, Nathan Corbett, Martin Holm, Jomhod, Bob Sapp, jne.) ympäri maailman.

Combat Academy of Finland tarjoaa tämän La 21.11.2020 Combat Master Camp (CMC)™ maailmanmestari Riku Immosen Thainyrkkeily ja K-1 -leirin Combat Academy of Finlandin Jäsenille* (koskee myös peruskurssilaisia) MAKSUTTA. Molempiin (2h+2h) harjoituksiin on varattu rajoitetusti paikkoja, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ei Combatin Jäsenet maksavat leiristä normaalin hinnan 34 euroa (16.11. mennessä 29 euroa). MAKSAVIEN MAKSUT TILILLE: Combat Brand Finland Oy, tilinumero FI82 8043 0710 1548 42 tai salin toimistoon.
*Combatin Jäsen (sopimus voimassa ja harjoitusmaksut ajan tasalla).

Ylös