Ajankohtaista

COMBATIN KISAKAUSI KÄYNNISTYI JA NUORILLE THAINYRKKEILIJÖILLE KEHÄKOKEMUSTA 10.9.2022 

21.9.2022 | Yleinen

Kuvat: Jari Mäenpää

Lauantaina 10.9.2022 oteltiin thainyrkkeilyn salikisat Crestin salilla Helsingin Metsälässä.
Combat Academy of Finland lähti näihin kisoihin pienellä joukkueella flunssakauden kunniaksi. Joukkueessa alle -60 kg sarjassa Bogdan Krat ja alle -75 kg sarjassa Patrik Tverin, Patrikilla uran ensimmäinen ottelu.
Alle -60 kg ottelussa Bogdan joutui vahvasti hyökkäävän Lauri Härmän kanssa koville jo heti ensimmäisessä erässä, vastustajalla oli puolellaan paino- ja ikäetu (Bogdan 16 v, Härmä 19 v.). Bogdan ei tästä lannistunut, vaan otteli sitkeästi ja taitavasti paino- ja ikäerosta huolimatta tämän ottelun meidän kulmaan pistein 3-0. Bogdanille onnittelut voitosta.
Alle -75 kg sarjassa Combatin Patrik Tverin kohtasi pidemmän ja kokeneemman Lappeenrannan Miika Jäkälän. Kokeneempi Lappeenrannan mies vei ottelua pienellä etumatkalla jokaisessa erässä, Patrikilta tuli aina väliin hyviä suorituksia, mutta tämä ei riittänyt pysäyttämään Lappeenrannan Miika Jäkälän pisteiden keräämistä omaan kulmaan.
Kolmen erän jälkeen Lappeenrannan Miika Jäkälä 3-0 voittoon, Patrikille hyvää kehäkokemusta seuraaviin matseihin.
Molemmilla Combatin ottelijoilla hyviä suorituksia, tosin Bogdan oli selvästi viettänyt kesälomaa ja kunto ei ollut lähellekään samaa tasoa kuin Turussa viime keväänä. Patrikilla hyvä kisauran avaus, kolme erää hyvällä sykkeellä ilman ongelmia, nyt vaan lisää tehoja ja treeniä seuraavaan otteluun.

Iso Kiitos näiden kisojen ottelijoille, valmentajille ja faneille katsomoon! Iso Kiitos Jarille taas kerran mahtavista kuvista!

 

Ylös