uutiset

KAMPIN PROMOTAPAHTUMA 7.1.2012

Taistelu- ja kamppailulajien esiintyminen suurelle yleisölle ei koskaan ole ollut itsestään selvää, eikä ole edelleenkään vaikka lähes kaikki ottelutapahtumat ovat loppuunmyytyjä ja treenisalit täynnä uusia Miss and Mr Rocky:ja. Kotimainen taistelulajien mediatarjonta jää muutaman kotimaisen lehden, Kill Armanin sekä EuroSportilla pyörivän UFC:n varaan. Kysyntää olisi varmasti monin verroin enemmän.
Lauantai 7.1.2012 todisti tämän väitteen oikeaksi: me veimme Combat Action-ryhmän Kampin kauppakeskukseen pahimpaan ruuhka-aikaan 100 000 ihmisen keskelle ja miten kävikään......

Kampin kauppakeskuksen ovella sataa lunta aikaisin klo 06.00 lauantaiaamuna kahden kuorma-auton purkaessa raskasta kuormaansa puhtaalle ja jäljettömälle pihalle. Kuormasta muodostuu kolmen tunnin rankan uurastuksen päätteeksi massiivinen täysimittainen ja korotettu nyrkkeilykehä valoineen ja kehä-mainoksineen; vastaavaa rakennelmaa ei ole ikinä ennen rakennettu Kampin kauppakeskuksen keskusaukiolle; nyt oli!
Aamubusseilla Kamppiin saapujat hieraisivat silmiään ja melkein nielivät Cafe Lattensa värään kurkkuun näyn edessä.
Heti yhdentoista jälkeen kehävalojen loisteessa aloitettiin koko päivän kestävä ja täysin ennen näkemätön Combat Action-show, jossa heitettiin, lyötiin, potkittiin ja taisteltiin, jopa asein.
Hakkaavan musiikin ja kehän värivalojen alla Combatin nelisenkymmentä eri lajien esiintyjää saivat raikuvat suosionosoitukset tuhansilta ja taas tuhansilta katsojilta seitsemässä vauhdikkaassa näytöksessä päivän aikana.
Combatin Action-ryhmä esitti parasta mahdollista lauantaiviihdettä ja osaamistaan kymmenille tuhansille joulukinkun ja lanttulaatikon pyöristämälle kauppakeskusasiakkaalle. Hyvä näin; koskaan aiemmin vastaavaa showta ei ole esitetty tässä mittakaavassa ja näillä puitteilla missään päin Suomea. Viimeisissäkään näytöksissä ei annettu tumaakaan periksi; koko ryhmä veti täysillä jopa kivuliaaseen loppuun asti. Kovia kokenut Ali lähti lääkäriin näyttämään kolhiintunutta olkapäätään Deon käsittelyn jäljiltä ja näin Suomi vs. Thaimaa päättyi siis Deolle.

Tämän mittakaavan tapahtuma 100 000 ihmisen keskellä toi meidät kaiken keskelle upeine ja ikimuistoisine esityksineen, joita kaikki mukana olleet vetivät ja tukivat suurella sydämellä.
Esiintyjille Iso käsi, kuten myös Talkooväelle ja koko Henkilökunnalle, unohtamatta mukana olleita yhteistyökumppaneita: Kampin kauppakeskus, Fairtex, Salainen Agentti, Bodaus, Combat Society, WingTrans, Taikalyhty ja Metro! Ilman näitä loistavia yhteistyökumppaneita tapahtuman järjestäminen ei olisi ollut edes mahdollista.

Loppuun: The Show Must Go On. - Freddie Mercury -
____________________________________________________________________


 

< Takaisin


 

 
  combat.fi