ladythai

Rasvaa polttavaa vauhdikasta kuntoilua

Ladythai on kaiken ikäisille, ennakkoluulottomille ja kovasta kuntoilusta pitäville naisille, thaiboxingista muokattu aerobinen, rasvaa polttava ja sykettä nostava kuntoilumuoto, jossa tekniikat tulevat thainyrkkeilystä, mutta kontaktia ei oteta kuin potkutyynyihin ja säkkeihin.

Historia

Ladythai on saanut alkunsa perinteisestä thainyrkkeilystä jättämällä kovat ottelutekniikat pois ja lisäämällä välineharjoittelua reippailla lihaskuntoliikkeillä vahvistettuna vauhdikaan musiikin tahdissa. Todennäköisesti Yhdysvalloista 90-luvun puolessa välin lähtenyt innostus on saanut kymmenettuhannet naiset innostumaan eripuolilla maailmaa lajista. Uskaliaimmat ovat siirtyneet jopa ottelemaan thainyrkkeilyyn ja potkunyrkkeilyyn. Kaloreja on laskettu palavan huomattavasti enemmän kuin perinteisimmillä harjoitusmuodoilla (uinti, juoksu, airobic, jne.) johtuen mm. isojen jalkalihasten käytöstä potkuja tehdessä.

Tekniikat

Erilaisia lyönti ja potkutekniikoita sekä liikkumista ja vaistöjä, torjuntoja sekä paljon välineharjoittelua (hyppynarut, säkit, piste- ja potkutyynyt). Kuntopiiriharjoittelua sekä aerobista että lihaskuntoa kohottavia harjoitteita.
Ei ottelua.

Ladythaissa ei järjestetä peruskursseja. Ladythaihin osallistuakseen on harjoittelijalla oltava suoritettuna joko kickboxingin tai thaiboxingin peruskurssi.
 
Tasojärjestelmä: Ei käytössä.

Harjoitusasu ja varustus: suositellaan Combatin harjoitusasua.

Ohjaajat: Ladythai-ohjaajat

ILMOITTAUDU 

 
  combat.fi