Spine of Warrior

Seuraavat Spine of Warrior peruskurssit

Spine of warriorin ground, movement, stick ja locomotion -workshopit avaavat oven liikkuvuuden maailmaan

Liikkuvuus on jokaisen harjoittelijan tärkeimpiä peruselementtejä lajista ja tyylistä riippumatta. Jos liikkuvuus ei ole kunnossa, vaikuttaa se koko elämään (lähtien mm. loukkaantumisen ehkäisemisestä tai vaikka siitä, pääsetkö kyykkyyn sitoessasi kengännauhoja).

Kun liikkuvuus on kunnossa, on se vahva ja terve lähtökohta kaikelle liikkeelle ja sen pohjalta voi rakentaa vahvoja ja terveitä ”taistelijoita”, kuntoilijoita tai vaikka huippu-urheilijoita.

Liikkuvuuden historiaa

Spine of Warriorin perustaja Kaide Bärlund on kamppailulajien ja liikkeen ammattilainen. Hän on tehnyt uraa liikkeen parissa yli kolmen vuosikymmenen ajan kymmenien eri lajien parissa, mm. tanssin saralla. Hän on yksi Suomen menestyneimmistä katutanssijoista ja opettajista.

Spine of Warrior metodit syntyivät 2013 Kaiden tutustuessa Ido Portalin metodeihin ja filosofiaan liikkeestä yhdistäen siihen koko oman elämänkokemuksensa liikkujana.
Intohimoinen liikkeen ja filosofian tutkiminen on vienyt Kaiden ympäri maailmaa harjoittelemaan maailman parhaiden liikkujien kanssa, mm. Kiinaan johtavan Tai Chi Grandmasterin ja Taolais munkkien luokse sekä Ido Portalin seminaareihin ja venäläisen Systeman saloihin.

Spine of a Warrior – Ground

Kahden tunnin (2h) pituinen GROUND -workshop tulee avaamaan jokaisen silmät joka haluaa parantaa ja kehittää omaa liikettään ”maassa” tavallisena kuntoilijana, urheilijana tai vaikkapa kamppailulajin ammattilaisena. Lattia on paras paikka aloittaa liikkeen ja kehon toimintojen tutkiminen. Lattialla mielesi ja kehosi on avoin uusille mahdollisuuksille ja vaikutteille ja tulet huomaamaan itsestäsi asioita joita et ennen ole tiennyt.

Saat kokonaisen paketin työkaluja kehittääksesi tehokasta ja orgaanista/biomekaanista lattiatyöskentelyä, joka avaa sinulle nyt tai myöhemmin kokonaan uuden maailman myös yläasennossa.

Workshopin aiheet

– Hengitys- ja rentousmenetelmät
– Rolling on the ground: rullaus ja sen eri variaatiot
– Closed system flow: flow työskentelyä vaihtuvien treeniparien kanssa
– Hengityksen yhdistäminen kehonvoimaharjoitteisiin

Spine of a Warrior – Movement

Kahden tunnin (2h) pituinen MOVEMENT -workshop tulee tarjoamaan sinulle välineitä ja uusia ajatusmalleja liikkeestä ja harjoittelusta yläasennossa. Oli lajisi tai tyylisuuntasi mikä tahansa tai vaikka et olisi harjoitellut mitään, nämä kaksi tuntia tulevat auttamaan sinua huikeasti ja saat työkaluja oman liikkuvuutesi kehittämiseen työskennellessäsi selkärangan, nivelten ja jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa.

Kaikki se aika ja työ minkä teet liikkuvuuden ja kehonhallinnan eteen tulee kehittämään sinua sisältä ulos päin kehittäen samalla venyvyyttä, liikkuvuutta, voimaa ja kehon hallintaa tuottavia elementtejä, joiden myötä voit kehittää ja hakea oman liikkeesi rajoja.

Workshopin aiheet

– Hengitys- ja rentousmenetelmät
– Mastering the Squat, kyykky ja sen variaatiot
– Valmistavat liikkeet locomotioni
– Touch the water ja siihen valmistavat harjoitteet
– Hengityksen yhdistäminen kehon voimaharjoitteisiin

Spine of Warrior - Stick

Workshopissa syvennytään kepin kanssa työskentelyn saloihin: miten keppiä voidaan käyttää liikkuvuuden, kehon jänteiden ja nivelsiteiden vahvistamiseksi sekä oman koordinaation ja etäisyyksien ymmärtämisen parantamiseksi.

Workshop tarjoaa sinulle välineitä ja uusia ajatusmalleja harjoittelusta. Olipa lajisi tai tyylisuuntasi mikä tahansa tai vaikka et olisi harjoitellut mitään, nämä kaksi tuntia auttavat sinua huikeasti ja saat työkaluja oman liikkuvuutesi kehittämiseen työskennellessäsi selkärangan, nivelten, jänteiden ja lihasten sekä oman hengityksesi kanssa.

Kaikki se aika ja työ, minkä teet liikkuvuuden ja kehonhallinnan eteen, tulee kehittämään sinua sisältä ulos päin kehittäen samalla venyvyyttä, liikkuvuutta, voimaa ja kehon hallintaa tuottavia elementtejä, joiden myötä voit kehittää ja hakea oman liikkeesi rajoja.

Workshopin aiheet

– Hengitys ja rentous menetelmät
– Lämmittely & avaukset kepin kanssa
– Liikeradat kepin kanssa
– Parityöskentely Kepin kanssa

Spine of Warrior - Locomotion

Workshop tarjoaa välineitä ja uusia ajatusmalleja liikkeestä ja harjoittelusta. Työskentelemme paljon eläinliikkeiden ja Ido Portalin inspiroimien metodien parissa. liikkeet tekevät kehostasi kokonaisvaltaisesti terveen, vahvan ja jäntevän liikkujan.

Olipa lajisi mikä tahansa tai vaikka et olisi harjoitellut mitään, nämä kaksi tuntia auttavat sinua huikeasti ja saat työkaluja oman liikkuvuutesi kehittämiseen työskennellessäsi selkärangan, nivelten, jänteiden sekä lihasten ja oman hengityksen kanssa.

Kaikki se aika ja työ minkä teet liikkuvuuden ja kehonhallinnan eteen tulee kehittämään sinua sisältä ulos päin kehittäen samalla venyvyyttä, liikkuvuutta, voimaa ja kehon hallintaa tuottavia elementtejä, joiden myötä voit kehittää ja hakea oman liikkeesi rajoja.

Workshopin aiheet

– Hengitys ja rentous menetelmät
– Perusteet kuuluisaan Idon Liskoliikkeeseen
– The Shinobi Step
– Crab, monkey, step behind etc.
– kombinaatiot ja niiden kehittäminen

Spine of a Warrior soveltuu

GROUND ja MOVEMENT -workshopit soveltuvat kaiken ikäisille naisille ja miehille jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa liikkuvuutta, voimaa ja kehon hallintaa tuottavia elementtejä, joiden myötä hakea myös oman liikkeen rajoja.

Kurssin varusteet

Liikunta-asu, avojaloin tai budo-, paini- tai voimistelutossut (pehmeäpohjaiset).

Kouluttajat

  • Bärlund Kai
Ylös